Followers

19.8.10

Nak Buat Promosi Sikit...

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Dah habis tarawih ke? Alhamdulillah... seronok sekali bagi mereka yang masih kuat mengerjakan solat sunat tarawih 10 Ramadhan ni. Huhu esok dah masuk fasa kedua dalam bulan yang penuh barakah ni. Bimbang tak banyak amalan kakchik yang diberkati Allah SWT.

Malam ni sebelum kakchik offline, kakchik nak ambil sedikit peluang untuk mempromosikan abaya-abaya cantik yang sesuai dipakai di hari raya nanti. Kakchik baru dapat 'green light' dari pembekal dan pesanan kembali dibuka. Tentu dalam ramai-ramai teman di sini ada yang suka memakai abaya macam kakchik.

Sempena raya nanti, kakchik menawarkan diskaun untuk pembelian abaya. Kalau nak tengok abayanya, ini ada 2 contoh:

Gabungan kain crepe, chiffon dan cotton spandex menghasilkan abaya yang cantik ni.

Sekarang ni trend di Dubai ialah sulaman padat dan lengan baju lebar.

Banyak lagi pilihan yang ada. Jika terasa nak bertukar angin sekali-sekala, pakailah abaya. Terasa kelainannya. Dan... jangan khuatir, abaya ni sesuai untuk semua jenis saiz badan. Janganlah risau.

Singgah di SINI kalau nak membeli atau sekadar mencuci mata. Wassalam.

p/s: esok petang exam HDEL3103.

12 comments:

  1. salam, kakchik...

    memang lawa abaya2 tu ;)

    ReplyDelete
  2. Salam kak Chik,

    Alhamdulillah kerana ALLAH memberikan kesihatan yang baik utk terus beribadah.

    memang cantik abaya2 pilihan kak chik. especially sulaman padat tu.

    Jab nanti akak cuci mata kat abaya elegen.

    ReplyDelete
  3. salam chik...cantiknyer...teringin..size paling besar apa chik?

    ReplyDelete
  4. salam kak chik..memang menarik..suker melihatnya

    ReplyDelete
  5. wkslm dni. terima kasih. tak terliur nak beli ke? hehe

    ReplyDelete
  6. wkslm kak azah. terima kasih kak. skrg ni nak kurangkan yg ada batu2 tp nak bykkan yg sulam pulak. silakan kak.

    ReplyDelete
  7. wkslm cikmin. saiz paling besar XXL/60. cikmin biasa pakai baju beli saiz apa?

    ReplyDelete
  8. wkslm kak ina. akak cuci mata ek?

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails