Followers

26.8.10

Buffered Earning Bulan Ogos

Alhamdulillah... sejak Ramadhan ni banyak juga kakchik dapat BE untuk 1 blog kakchik. Baru-baru ni hampir 3 minggu status Nuffnang jadi Ordinary kerana kakchik letak kod Advertlets di KakChik's Wardrobe. Walhal kakchik dah buang kesemuanya sebelum letak semula Nuffnang.

Tapi crawler Nuffnang ni memang la sensitif, dia dapat detect juga. Hehe, padan dengan muka. Masa tu ada satu BE kat blog Keluargaku Sayang yang agak banyak nilainya. Tup tup Glitterati jadi Ordinary dan keesokannya Nuffnang pun metered kan iklan tu. Lol... dapatlah separuh.

Haru... bukan rezeki kakchik.

Tapi kini dah kembali Glitterati. Alhamdulillah. Dapatlah kembali berInnit dan senyum lebar. Dah lama tak update pasal Nuffnang ni, malam ni nak kongsikan berita terkini pasal BE. Sekarang ada 8 BE yang sedang aktif di 2 blog kakchik iaitu Keluargaku Sayang dan Abaya Elegan. 

Tabung cash out pun dah lama layak untuk cash out tapi kakchik dah janji pada diri untuk tunggu hujung bulan 9 baru nak keluarkan. Hopefully by then, makin banyak jumlah pendapatan iklan Nuffnang ni untuk tabung laptop kakchik. Kakchik dah boleh beli laptop baru tapi kalau nak guna duit Nuffnang kena tunggu lagi lah nampaknya.

26 Ogos 2010

20 Ogos 2010

Terima kasih kepada kalian yang sudi berkunjung ke sini. Kalian membantu menaikkan trafik dan memberi sedikit sebanyak income kepada penulisan kakchik. Terima kasih banyak ya.

8 comments:

  1. Alhamdulillah rezeki tu kak chik. Moga kak chik dapat laptop idaman kak chik as soon as possible.

    ReplyDelete
  2. salam kakchiku syg
    Tahniah & Alhamdulillah, rezeki Ramadhan!

    ReplyDelete
  3. banyaknyer BE kakchik.... jelesnya saya :D

    ReplyDelete
  4. salam chik..wah..banyak nya buff chik...cikmin nuffnang takmo kasi lagi la.. :(

    ReplyDelete
  5. terima kasih kak azah. tak sabar dah nak beli laptop baru. tapi syukur masih dpt pinjam pc suami.

    ReplyDelete
  6. wa'alaikummussalam rose. terima kasih. alhamdulillah... bertambah duit tabung laptop.

    ReplyDelete
  7. wan, mungkin nuffnang sudi bagi sebab bulan ni meriah sikit di keluargaku sayang ni. insyaallah nanti wan pun dapat rezeki juga.

    ReplyDelete
  8. wkslm cikmin. alhamdulillah cikmin. dah lama chik tak dpt byk cam ni. selalunya antara 3 - 5 macam tu je. ek, kenapa nuffnang taknak kasi kat cikmin? chik singgah kadang2 iklan ada kita klik je.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails