Followers

28.8.10

Idea Stail Untuk Yang Suka Pakai Seluar ke Pejabat

Assalamualaikum.





PASTIKAN Tudung yang dipakai menutup dada, tidak jarang, tidak melekat pada badan, tidak menrik perhatian awam dan seumpamanya.

Hidangan mata yang mengantuk - tengok dan nilai fesyen terkini.

6 comments:

  1. comel lah combination ni!cantik sgt~

    ReplyDelete
  2. pandai kakchik buat, memang nice. cuma harganya tidak berapa nice..:D

    ReplyDelete
  3. saya antara yang suka berpakaian ala ringkas tapi menutup aurat, longgar dan tak jarang. Kombinasi pakaian di atas memang menarik.
    Sesuai dengan kerja saya di makmal dan nak cepat sahaja.

    Tapi segan lak nak pakai macam tu kat dalam makmal.

    ReplyDelete
  4. wan, terima kasih. harga barang luar negara wan. tapi boleh guna idea ni kalau minat. bajetlah dgn harga yg lebih murah tp seakan-akan sama. set ni hanya idea saja.

    ReplyDelete
  5. One Siti, terima kasih. kalau kerja di makmal boleh je, sekali-sekala pakai macam ni. lagipun ada pakai lab coat kan? menutup aurat, bergaya sedikit untuk kepuasan diri bukan nak tunjuk2 kat orang. tapi kalau tak biasa memang segan.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails