Followers

20.8.10

Pelbagai Tudung Murah di Hudayi Collection, KB

Assalamualaikum dan selamat petang.

Di saat ini kakchik mungkin sedang berada di dewan peperiksaan. Tapi kakchik dah sediakan satu entri khusus secara 'scheduled at' agar blog tetap aktif dan tetamu yang datang tidak kebosanan membaca post yang sama dari pagi sampai ke petang.

Jalan-jalan cari tudung di Aziz Mahmud Hudayi Collection, KB.

 
 
 

Kalau kalian datang ke KB, singgahlah di kedai tudung ini. Harga tudungnya sangat murah. Misalnya tudung bidang 60 yang biasa kakchik beli dengan harga RM25 sehelai, di sini harganya murah hampir 30%. Kakchik pun baru tahu petang semalam.

Itu pun tak merancang untuk ke kedai tudung tapi bibik seri yang ikut sama mahu membeli tudung bila nampak kedai ini. Katanya mahu dibawa balik untuk keluarganya hujung tahun nanti.

Kalau tak silap kakchik di KB ni ada 2 cawangan Hudayi. Satu di pusat bandar berdekatan TNB dan satu lagi di Jaln Sultan Yahya Petra, dekat Billion Supermarket. Kalau nak borong tudung, sesuai juga kalian ke sini.

Allahu'alam.

4 comments:

  1. salam kak chik...jauhlah nak gi...beli kat sini ajerlah.

    ReplyDelete
  2. salam Kakchik...

    Semoga kakchik sentiasa sihat.
    selamat berpuasa...

    ReplyDelete
  3. wkslm kak ina. ha'ah kak, di KL pun ada Hudayi ni. tentu harganya pun sama je. lagipun kedai tudung berlambak sekarang ni.

    ReplyDelete
  4. wkslm alasmal. terima kasih.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails