Followers

Bisnes Abaya

Jemput singgah ke blog ABAYA ELEGAN untuk melihat-lihat koleksi abaya yang kakchik pasarkan. Kebanyakannya diimport dari Dubai, selebihnya dari Qatar, Arab Saudi dan Indonesia.


URL: http://abayaelegan.blogspot.com/

Contoh abaya dari Dubai, UAE.
Contoh abaya dari Doha, Qatar.
Contoh abaya dari Jeddah, Arab Saudi.
Contoh abaya dari Malang, Indonesia.

 URL: http://abayaelegan.blogspot.com/

12 comments:

  1. salam kakak cik cantik tu heeee berapa harga utk bju Contoh abaya dari Doha, Qatar.

    baju tu ada dat ker? alahai...

    ReplyDelete
  2. KakChik, saya pun mcm interested dgn abaya yg dari Doha, Qatar tu...cumanya tuk org preggy boleh pkai lama x...agak2nya smpai brapa bulan ek...kalau biasa saya pkai S...tp dah berdua ni cemana ek...

    ReplyDelete
  3. Kakchik saya pun mcm interested abaya dari Doha,Qatar tuu..cumanya saya preggy nak wat baju raya....slalu saya pkai saiz S....jangka hayat abaya ni tuk org preggy smpai brapa bulan ek...tq..

    ReplyDelete
  4. wkslm cahaya.
    harga abaya qatar tu sekitar RM290.00. beberapa helai stok sudah sampai ke sini.

    ReplyDelete
  5. Banun, kalau preggy boleh tempah jenis umbrella cut. yang ni tak preggy pun boleh pakai. kalau biasa S, dah preggy ni beli saiz M. Masa Banun tinggalkan komen ni tempahan sebenarnya telah ditutup. Kakchik pulak baru hari ni perasan ada komen kat sini. Tempahan seterusnya bulan 9 nanti baru buka.

    ReplyDelete
  6. Assalamu'alaikum,

    Jemputlah singgah di Hanan Online :) Ada jual jubah dan abaya juga ^_^


    http://hananonline.blogspot.com/

    Terima kasih ^_^

    ReplyDelete
  7. Wa'alaikummussalam HO.

    Terima kasih atas jemputan. Kakchik sudah beberapa kali ke hananonline.

    ReplyDelete
  8. salam kakchik
    cantik2nya jubah yg akak jual.
    ummu suka lah kak tapi nanti tunggu ada rezki..

    ReplyDelete
  9. wkslm kak intan. terima kasih :)
    bila dah ada rezeki lebih orderlah sepasang ya.

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum kak cik.

    ada tak abaya yang takde hiasan langsung? Hitam penuh. kalau ada pun sikit sangat.

    saya tgh carik yang mcm tu.

    jazaakillahu khayr.

    ReplyDelete
  11. assalamu'alaikum warahmatullahi wa barokaatuh,
    ukhty,abaya overhead nya ada?

    ReplyDelete
  12. assalamu'alaikum warahmatullahi wabarokaatuh
    ukhty,ada abaya overheadnya?
    kira kira modelnya seperti apa?
    jazaakillahu khairal jazaa'

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails