Followers

19.7.10

Seminggu Dengan ManggaAd

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada teman-teman semua.

Malam ni kakchik nak tunaikan janji berkaitan percubaan kakchik menyertai pengiklanan ManggaAs sejak 11 Julai lalu. Ingat tak pos kakchik yang ini, Mencuba manggaAd Pula ? Jadi, inilah hasil seminggu iklan manggaAd di blog KakChik's Wardrobe.

klik untuk gambar lebih besar

Selepas seminggu dengan pageviews lebih sikit pada 15 ribu, KakChik's Wardrobe berjaya mendapat RM1.04. Alhamdulillah... tak tahulah besar atau tidak nilai ni tapi itulah yang diperolehi. Mungkin kawan-kawan yang pageviews mereka lebih banyak dari kakchik mendapat bayaran yang lebih banyak. Allahu'alam.

Jadi, kalau rasa berminat nak menyertai manggaAd berdasarkan pengalaman kakchik ni, silakan. Kalau rasa tak berbaloi, terserah. Kakchik tak mahu membandingkan dengan Nuffnang atau Advertlets. Tak pandai.

4 comments:

  1. slm kenal kak chik..sy pun ada join mangga add ni tp tak tau ape2 pun..hehehe..kak chik dpt singgit tu pun dh ok..sy punya 11 sen aje..hahahah

    ReplyDelete
  2. salam kenal kembali ctnaemah. dah lama ke ctnaemah join manggaad tu? kakchik join baru seminggu untuk blog KakChik's Wardrobe. sebelum join tu seeloknya kita baca dulu maklumat yang ada di website ManggaOnline. Barulah kita ada matlamat bila kita letak iklannya di blog. Cuba ctnaemah baca, tentu faham serba sedikit.

    ReplyDelete
  3. salam..
    kakchik,akak main tibai ja...bubuh semua iklan..biar meriah blog hehe..

    ReplyDelete
  4. wkslm kak kam.
    huhu, akak main tibai je ya?
    memang meriah la kak.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails