Followers

6.7.10

Maafkan kakchik jika komen kalian belum tersiar

Salam semua. 

Kakchik tak tahu masalah apa yang berlaku tapi hari ni Blogger ada masalah dengan fungsi Comment Moderation. entah kenapa, habis hilang semua komen yang ditinggalkan sejak pagi tadi. 

Baru je nak klik, terus hilang. Blogger, what is happening with you?

Jadi untuk sementara kakchik akan deactivate Comment Moderation dan kalian boleh tulis komen terus tanpa moderation dari kakchik. 

Tak apalah buat sementara waktu ni.

7 comments:

  1. salam chik..same la dgn myfaheem.com...banyak kali dah..tanpa cikmin sedar yg ni mungkin problem blogger,risau jugak orang yang tinggal komen untuk join kontes...

    ReplyDelete
  2. salam kakchik,
    memang frust, semua komen yang masuk tak terbit dalam ruang komen. Tulis koemn balasan pun tak terbit. Sabar sajalah, nak buat macam mana kan.

    ReplyDelete
  3. kak chik, tu lah sy pelik gak..bukan nak kata tiap entry sy mesti ada komen, kali ni rasa mcm sunyinya bila tgk takde komen...macam org tak sudi pulak huhuhu..

    ReplyDelete
  4. err..kak chik, tadi sy dah komen dan dah appear kat entry ni..ni dah ilang lak komen tadi...huhuhu memang problem lah blogspot ni

    ReplyDelete
  5. cikmin, memang blogger yg ada problem sb tu chik deactive comment moderation tu asalkan kwn2 dpt tulis komen. tentu susah jg bg peserta contest kat myfaheem tu.

    ReplyDelete
  6. wkslm k.aliya. ha'ah kak kita yg menggunakan khidmat blogger ni kena sabar ajelah hingga masalah tu selesai. harap2 hari ni dah selesai.

    ReplyDelete
  7. catlina, komen catlina keluar ni. kakchik tak moderate dah. bagi pelepasan terus.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails