Followers

27.6.10

Malam Tadi Dah Cash Out Kali Ke-2

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Seronok ya hari ni ramai yang sedang cuti hujung minggu. Kami kat Kelantan ni bekerja sebab kami dah cuti 2 hari lepas. Sekarang ni kakchik di Zahra' bekerja macam biasa.

Post pagi ni sekadar nak berkongsi berita pasal hasil iklan Nuffnang untuk bulan April hingga semalam. Semalam kakchik tengok Nuffnang dah metered 4 daripada 6 buffered earning kakchik. Jadi kakchik rasa bolehlah kakchik cash out sebab jumlahnya pun dah agak banyak. Alhamdulillah.



Jumlah kali ni hampir menyamai jumlah cash out yang pertama. Dulu kakchik ambil masa 6 bulan untuk cash out tapi kali ni hampir 3 bulan. Maknanya pendapatan melalui iklan-iklan Nuffnang ini telah naik sekali ganda.

Alhamdulillah.

5 comments:

  1. salam,

    ehem2..wah!!! kali ke 2 tue..berapa nilai $$ Kakchik? hehe.. bagus lah..:) amir nagh merangkak nie..

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikummussalam Amir.

    Jumlahnya cukup untuk 4 kali penuh isi kereta Kenari kakchik. Kira elaun/bonus kakchik menulis.

    Insyaallah jika rajin menulis, terutama yang berfaedah, rezeki akan bertambah.

    ReplyDelete
  3. Tahniah!

    http://boisanerd.blogspot.com/2010/06/thanks-nuffnang.html

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails