Followers

10.6.10

Makan-Makan di Edlee Fried Chicken

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Alhamdulillah hari ni dapat lagi kakchik bersama kalian di dalam blog Keluargaku Sayang ni. Kakchik agak sibuk sejak semalam kerana pelbagai urusan berkaitan kedai dan kerja-kerja sukarela kakchik. Banyak sungguh aktiviti di hujung minggu ini.

Oleh kerana kakchik kesibukan, maka hari ni kakchik hanya akan berkongsi dengan kalian satu restoran makanan segera iaitu EDLEE FRIED CHICKEN






Jika kawan-kawan terliur nak makan ayam goreng yang sedap ala KFC bolehlah ke Edlee sebelah Pasaraya Besar BILAL di Kubang Kerian, Kota Bharu.

Wassalam.

4 comments:

  1. ASSALAMUA'LAIKUM..

    wah kakchik, kalau dkt bilal,dekatlah dengan dgn rumah saya tu. jalan kaki pun sampai..hehehe.

    balik hari tu tak de lagi rasanya.

    rindunya dgn kelate...adik nak bertunang next week pun tak dpt balik....sedih betul.

    saya balik raya haji nnt, kakchik dtg lah ke rumah ya.

    ReplyDelete
  2. banyok doh fried chicken yang halal lo ni deh...leh la nok gi make bilo2 sene

    ReplyDelete
  3. Wa'alaikummussalam Normi.
    Edlee ni tepi jalan besar, kalau dr kb menuju kk, premisnya selepas pintu utama Bilal. Normi balik boleh la try.
    Insyaallah, kalau dijemput kakchik cuba hadir.

    ReplyDelete
  4. shiori, kat KB ni ada beberapa pilihan terutama time boikot Israel ni hehe.

    p/s: panda jugok shiori kkecek kelate

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails