Followers

4.6.10

Layan budak-budak la...

Autopublished.

Assalamualaikum.
Mungkin di saat ini kakchik sedang rancak berbincang di kelas dan cik abe di masjid mendengar khutbah. Ada juga yang sedang sibuk di dapur menyediakan hidangan tengahari. Yang bekerja pula keluar cari makan kat luar atau shopping-shopping.  Sebagai penyeri waktu rehat ni, kakchik kongsikan telatah 2 orang anak saudara kakchik yang suka melepak di rumah kakchik.

Amni dan Emran

Emran tu macam nak berenang je

Amboi.... bukan main lagi seronok baring-baring kat depan rumah ni.

Si comel kesayanngan cik abe.

Si cilik yang mulut banyak. Tak terlayan soalannya yang berderet.

Insyaallah kakchik akan bersiaran lagi jika ditakdirkan kelas seterusnya dibatalkan. Manalah tahu kan... Kita tunggu dan lihat saja.

Wassalam.

4 comments:

  1. comey2 anak buah kakchik..leh la tumpangkan anak2 sy plak..ehehee sepasang jugak

    ReplyDelete
  2. anak-anak kecil memang comel-comel kan cuma bila depa nakal tu yang geram tu. geram-geram sayang... boleh je hantar anak2 asha kat sini. campur yg 5 org lagi jadilah satu kelas tadika.

    ReplyDelete
  3. tengok budak2 tu golek2, rasa nak join sama...mcm best je lantai rumah baru kakchik tu...heheh...bila agaknya ain nak pijak kaki ke kelantan lagi...insyaallah

    ReplyDelete
  4. ain.. ain... hehe, memang lantai tu sejuk dan selesa, tu yang diorang sedap je baring kat situ.

    balik nanti dtg lah ke sini ain.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails