Followers

11.6.10

Iklan Nuffnang Yang Aktif Dalam Bulan Ini

Assalamualaikum dan salam pagi hening kepada semua.

Dalam keadaan masa yang mencemburui kakchik, sempatlah juga kakchik curi-curi masa melihat keadaan kewangan blog-blog kakchik di Nuffnang. Alhamdulillah... hari ni kakchik dapat 3 buffered earning yang baru selepas 2 daripada yang sedia ada telah metered.

Rezeki hasil blogging.

Kakchik minta maaf sebab tak paparkan bahagian jumlah pendapatan, malulah. Bukan apa... kakchik tak mahu ada yang cemburu pula walaupun pendapatan hasil menulis ni bukanlah sebanyak mana pun. Nak harap dapat serupa sebulan gaji atau lebih, belum sampai tahap itu. Coming soon.

Iklan Nestle Coffee Mate tu dah seminggu lebih kot jadi buffered. Yang 3 di bawahnya tu yang baru bermula. Selebihnya iklan yang telah metered. Dan di bawah ialah screen shot antara iklan-iklan yang sering keluar di blog Keluargaku Sayang bulan ini.

Iklan SS yang buffered.

Iklan LR yang sering bertukar-tukar.

Iklan LB yang sudi berkelip-kelip di sini.

Alhamdulillah... rupanya sambil kita blogging ni ada kemudahan untuk kita mendapat hasil kewangan. Semoga kerajinan kita berkongsi cerita, maklumat, pengalaman dan sebagainya akan membantu sedikit sebanyak menambah pendapatan untuk diri blogger. Anggap je sebagai upah penat lelah memerah otak ya...

Ok, cukup dulu perkongsian hari ni. Kakchik ada kerja sikit. Jumpa lagi. Wassalam.

2 comments:

  1. bagusnya dia......
    tumpang seronok baca...
    lagi2 kerana dia muslimah.....
    cayalah!
    :)

    ReplyDelete
  2. Nurul, adik tu masih muda, tentu masa depan dia makin cerah lepas ni lebih2 lagi kalau dia pandai mengurus.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails