Followers

21.6.10

Kotak Komen Hilang Buat Sementara Waktu

Assalamualaikum dan salam keamanan.

Kakchik nak maklumkan kepada para pengunjung, mungkin dalam 48 jam kotak komen di blog Keluargaku Sayang ni tak akan kelihatan untuk beberapa entri terakhir sejak kakchik menggunakan DISQUS.



Tapi tadi kakchik dah buat keputusan muktamad tak mahu guna DISQUS lagi kerana rasa kurang selesa di pihak kakchik. Loadingnya lambat dan turut melambatkan loading keseluruhan blog kakchik.

Jadi pihak DISQUS kata kena ambil masa 48 jam baru keadaan akan kembali macam biasa. Maknanya kena tunggu dan lihatlah betul atau tidak.

Untuk kesemua komen di setiap yang menggunakan DISQUS mungkin akan hilang terus jadi kakchik dah CTRL + R dah. Nantilah kakchik fikirkan nak masukkan atau tidak.

Silakan komen di shoutmix buat sementara waktu. Harap maaf ya kawan-kawan.

6 comments:

  1. salam kak chik...nasib baiklah akak tak terpengaruh nak pakai benda ni..

    ReplyDelete
  2. wa'alaikummussalam kak ina.
    baguslah kak. stay dgn yg basic je. kakchik hari tu saja nak mencuba. ada bagitau cikmin kata nak tunggu hingga 5 post nak tengok macamana. jadi dah muktamad takmo gunalah.

    ReplyDelete
  3. hrp intensedebate xde problem laa..

    ReplyDelete
  4. patutlah sy tercari-cari kotak komen kak chik. kenapa x da. kak chik x sudi terima komen sy ke? hehe. soalan sengal ;)

    ReplyDelete
  5. Blabberina guna ID kan, setakat ni nampak ok. Actually disqus pun ok cuma kakchik yg tak selesa walau senang nak balas komen.

    ReplyDelete
  6. Irma, yang takde kotak komen cuma 6 post yang kakchik buat semasa disqus masih aktif. Post tu je yg takde kotak komen. Insyaallah nanti muncul balik kot.

    hehe, manalah kakchik ni tak mau terima komen.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails