Followers

8.6.10

Cek Pertama Dari Nuffnang Sudah Sampai

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.
Apa khabar malam ni?

Kakchik, alhamdulillah... sangat-sangat sihat, bahagia dan gembira. Alhamdulillah juga sebab cek yang ditunggu-tunggu dari Nuffnang sudah pun tiba siang tadi. Tak banyak mana pun... bolehlah buat beli abaya sehelai. 

Bagi mereka yang tidak percaya blogging ini boleh menjana pendapatan, inilah buktinya.

Jangan menipu, update blog setiap hari, berkawan... antara resepinya.

Insyaallah kakchik juga dah boleh cash out untuk kali kedua. Tapi nak tunggu hujung bulan. Kalau BE jadi metered sebelum cash out, rasanya lebih banyak pendapatan yang blog kakchik perolehi selama 2 bulan ni. Sama-samalah kita tunggu.

Kawan-kawan semua, jom berblog dengan rajin dan ikhlas. Insyaallah ada hasilnya.

Terima kasih Nuffnang.

22 comments:

  1. salam achik niza...tahniah! achik dah dpt cek.. :) achik tak ma
    hu pasang innity ke?
    faheem@Genting Highlands

    ReplyDelete
  2. waa...bestner....nak sikit..:P
    tahniah akak..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah...tahniah kak chik.... earning saye da 100, ingat nak cashout tp sayang plak......

    ReplyDelete
  4. tahniah kak chik..

    psstt: dah save no phone kak chik tapi hp rosak..belum balik kelate lagi..e-ein dema, tertunda program nak balik ni..insya allah kalau jadi, kami ke kb mall tu

    ReplyDelete
  5. Mabroukk..nati nak berGURU dgn Kak Chik.. :) Nur g kedai Kak Chik tadi tapi sis xder... :/

    ReplyDelete
  6. tahniah! Moga bulan seterusnya makin meningkat

    ReplyDelete
  7. Wa,,best nye kak chik..
    saya sampai sekarang tak paham dan tak tahu nak serve nufnang mcmn...hmm nak jgk belajat tp takde masa.oo...rupanya leh jana pendapatan dgn blogging yer..

    ReplyDelete
  8. tahniah kakchik! mmg btol resepi yg kakchik ckp tuh! kita setuju sgt yg pertama tuh!

    ReplyDelete
  9. wkslm nak faheem. hehe... angan-angan nak pasang innity tapi mungkin bukan kat blog yang ni. insyaallah akan ada innity juga nanti. faheem tunggu je.

    ReplyDelete
  10. wan hafiz, mus dk dan nas: terima kasih. usahakan insyaallah adik-adik semua pun mampu dapat lebih dari kakchik.

    ReplyDelete
  11. Terima kasih Nadia. Kakchik pun masa earning dah cecah 100 tu memang sayang tapi cash out juga sebab nak buktikan nuffnang jujur bayar kita.

    ReplyDelete
  12. Terima kasih Catlina.

    Ooo... patutlah takde call. Kesiannya e-ein demam pulak. Takpe.. kalau jadi balik Catlina call la ya.

    Dan... bukan KB Mall tapi Billion hehe. 2 tempat berbeza tu.

    ReplyDelete
  13. Nur, insyaallah boleh. Alalala... ruginya tak dapat jumpa Nur. Kakchik tak pergi kedai siang tadi sebab malam baru pergi. Next time insyaallah kita jumpa ya.

    ReplyDelete
  14. Terima kasih fahmi ibrahim. amiin... harapnya pun begitulah.

    ReplyDelete
  15. wan, terima kasih. yang penting rajin membaca wan. sebelum ni kakchik ada buat post pasal nuffnang vs innity. wan bacalah. insyaallah dapat membantu. tak perlu keluar belanja pun wan.

    ReplyDelete
  16. terima kasih hana. hehe, resepi tu sangat-sangatlah berguna kan.

    ReplyDelete
  17. best tu kakchik bole beli baju raya :D

    hujung bulan ni nak kena cash jugak lah, awal bulan 8 dpt sempat lagi nak beli baju raya...

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails