Followers

6.3.10

Gelora Beach Resort

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua!

Entri malam ni pendek saja sebab kakchik cuma ingin meletakkan sedikit maklumat berkenaan Gelora Beach Resort yang ada di Kubang Golok, Bachok, Kelantan.

Kepada sesiapa yang berminat untuk bercuti di sana bolehlah menghubungi:

  • Izani 019 9387158
  • Hamidatun 019 9667491 atau
  • Kamariah 019 9779427

Maklumat tambahan, LAMAN WEB: http://gelorabeachresort.com/

Maklumat no telefon mereka sebenarnya kakchik ambil dari gambar ini:

klik untuk besarkan

yang kakchik ambil tahun lepas semasa bersama suami di sana.

Semoga maklumat ini dapat membantu sesiapa sahaja yang mahu ke sana. Jika anda mahu melihat serba-sedikit suasana di Gelora Beach Resort, silalah ke entri ini Kenangan Indah di Gelora Beach Resort dan Jemputan Ceramah Adhoc di Gelora Beach Resort.

Wassalam.

10 comments:

  1. wah, best! tp, slassa ini nk g Sweet beach resrt tok bali! ekeke






    http://fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ade website tak? nak tengok more picture...rate camne?

    ReplyDelete
  3. fitri, dah pernah pergi ke GBR tu? Kalau Sweet Resort tu kakchik pernah singgah.

    ReplyDelete
  4. aidi, kakchik search tadi, jumpa websitenya dah edit dalam entri, tengoklah ya. actually diorang ambil gambar kakchik la... huhu

    ReplyDelete
  5. ken, more pictures are at the two links that i've given below. the ones in blue.

    ReplyDelete
  6. alahai kak cik...website dia cam tidak beroperasi dengan lengkap je. nak tengok rate,picture dan lain2 semua cam xfunctional la plak. hehe...

    anyway, thanx carikkan website tersebut. :)

    ReplyDelete
  7. Salam Kak Chik
    terima kasih atas perkongsian ini.

    ReplyDelete
  8. aidi, kakchik pun tak cek semua link yang diorang ada. cuba telefonlah dan tanya terus makumat tersebut ya.

    ReplyDelete
  9. Wa'alaikummussalam masyitah. Sama-sama. Semoga ada manfaatnya.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails