Followers

11.3.10

Bisnes Mudah, Resepi Penkek dan Beg Tangan Coach

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua teman-teman bloggers dan para pembaca budiman.

Malam ni, kakchik sekadar ingin berkongsi dengan kalian 3 keyword yang paling kerap dicari melalui google atau yahoo yang membawa pencarinya ke blog Keluargaku Sayang.

Setiap bulan, 3 keyword inilah iaitu 'bisnes mudah', 'beg tangan coach' dan 'resepi penkek' pasti ada dalam carta keyword di Nuffnang. Kakchik tak sempat nak print screen setiap bulan tapi ini yang bulan Disember dan minggu pertama bulan Januari.

 bulan Disember 2009

minggu pertama bulan Januari 2010

Agaknya sebab sebelum ni kakchik ada tulis entri berkenaan ketiga-tiga topik tu. Ni, kalau kakchik tulis lagi topik berkenaan, senanglag kot web crawler nak point pencarinya ke sini, dapat tambah trafik pengunjung kan.

Tak sangka keyword ni semua boleh menarik minat orang berkunjung. Alhamdulillah...

Kakchik ada baca di banyak blog pasal menaikkan trafik dengan menggunakan keyword tertentu tapi bagi kakchik, tulis ajelah tajuk apa pun asalkan kena dengan isi entri dan kita sebagai penulisnya rasa ok. Kalau nasib baik keyword tu membawa ramai pengunjung, alhamdulillah, kira bonuslah tu.

Lainlah kalau blog yang memang dibuat khas untuk menjana pendapatan, mungkin keyword ini sangat-sangatlah penting. Maka, terserahlah kepada budi bicara masing-masing asal halal dan puas hati.

Allahu'alam.

4 comments:

  1. tabik spring arr mummy kat kakchik...usaha tangga kejayaan..

    ReplyDelete
  2. salam kakchik, tahniah yea..bnyk jugak keywords yg masuk ke blog kakchik.


    www.yanmieonline.com

    ReplyDelete
  3. terima kasih ya mummy chubby. betul tu, usaha tangga kejayaan.

    ReplyDelete
  4. wkslm yan. banyak pun asyik bergilir-gilir yang sama je yan. sekai-sekala ada la masuk yang lain sikit.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails