Followers

10.3.10

Terima kasih Nuffnang, Banyakkan Lagi Iklan Ya

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Pagi ni kakchik ada banyak kerja jadi entri ni sekadar nak berkongsi kegembiraan dengan kalian semua. Alhamdulillah sejak malam tadi Keluargaku Sayang sudah punya iklan baru dari Nuffnang dari pengiklan Radio ERA.

fmina08 siap kata ada iklan gedik kat blog kakchik, hehe. Ni kali pertama guna perkataan g***k tu. Segan la sebab dah tua, malu nak guna bahasa orang muda.

Setakat ni iklan ni sentiasa aktif mungkin tengah hangat mempromosikan program JANGAN LUPA NYANYI tu.

Harap-harap iklan ni akan jadi buffered campaign yang baru.

6 comments:

  1. Jgn lupa lirik la kak chik. hehe jgn lupa nyanyi yer.

    ReplyDelete
  2. hahaha..malu plak akk sebut2 nm saya..hiiiiiii..

    ReplyDelete
  3. erh erh mmg jgn lupa nyanyi la. maklumla dh lama tak dgr radio era tu..tak tahu apa yg berlaku.

    ReplyDelete
  4. jangan lupa nyaaanyi!ha ah sy pun dah dapat iklan tu, lagi satu kak chik, kak chk dah takde buffered sebab bila kempen tu dah abih, dia jadi metered earning lak(maknanye dah confirm masuk akaun).Alhamdulillah, skrg sy dah ade buffered no 2 tapi kat blog fotografi la pulak, bkan kat blog our bundle of joy..

    ReplyDelete
  5. to emy: kakchik dah betul, emy yg silap tengok tu, hehe. jgn lupa lirik tu dlm tv

    to fmina: isyk... jgn malu fmina, kakchik tlg promo tu

    to kina: hehe, mmg best

    to emy lagi: hehe, kan dah kata... kakchik pun lamaaaaaa tak dgr radio era

    to catlina: banyak betul buffered dr era.fm untuk blog catlina kan, bertuah badan. ha'ah, last buffered 18 Jan, lepas tu dah takde hinggalah semalam. setakat ni baru dpt 18 buffered. alhamdulillah... pendapatan terjamin sikit kan, rezeki blogging hehe

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails