Followers

27.3.10

Template Baru Lagi

Assalamualaikum dan salam petang semua.

Hari ni kakchik bereksperimen dengan template baru lagi menjadikan ini kali ke-4 kakchik menukar template untuk tahun ini.

Jadi janganlah terkejut kalau beberapa hari lagi akan bertukar lagi. Semuanya gara-gara kakchik tak puas hati dengan presentation blog sedia ada.

Entah bila nak jumpa template yang betul-betul puas hati. Paling tidak pun yang memenuhi hampir 80% ke atas permintaan kakchik.

Jadi, buat sementara ni kakchik akan guna templeta yang ini dulu.

Kalian bersabar ajelah dengan kerenah kakchik.

Sekarang ni terlalu banyak pilihan template blog yang percuma. Itu yang susah nak buat keputusan muktamad tu.

Jadi, setakat ini beradaptasilah dengan yang ini.

6 comments:

  1. assalamualaikum

    Kak chik..mcm mana nak tukar template ya...??:)

    ReplyDelete
  2. Tukar tukar templates ni biasalah... mama pun kalau dah jemu, suka tukar juga.. tapi kalau betul betul ada masa yang terluanglah...

    ReplyDelete
  3. Wa'alaikummussalam huda. Senang je caranya huda. InsyaAllah nanti kakchik buat tutorial yang mudah.

    ReplyDelete
  4. MamaFami, terima kasih ya sudi singgah dan tinggalkan komen.
    Ha'ah kalau dah biasa memang biasa je tukar template ni. Kalau expert sekejap saja sudah siap tapi kalau macam kita yag belum begitu mahir, ambil masa juga nak kemaskan.

    ReplyDelete
  5. ok mekasih kak chik...nanti berkesempatan kak chik buat tutorialnya ya..:)

    ReplyDelete
  6. sama-sama huda. InsyaAllah kakchik akan membantu bila diizinkan.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails