Followers

23.12.08

I Was Featured In This Blog !

Assalamualaikum dan salam petang kawan-kawan... nampaknya kat luar tu hujan dah mula turun, lebat pulak tu campur berangin-angin. Bak kata bila nak masuk kete nanti mesti basah lencun.


Tapi, sebenarnya KakChik nak kongsi pasal ni je. Tadi KakChik jalan-jalan ke Australia, berkunjung ke blog seorang kenalan, Angela O'Brien. Tengok-tengok dia ada buat satu entri khas pasal ni. Kalau nak tengok jugak, silalah ke sana. Bawah gambar blog Ange tu KakChik dah letak 'link'.

Sekadar nak berkongsi, kalau ada kebaikan, bolehlah dimanfaatkan bersama untuk agama kita.
Wallahua'lam.

6 comments:

  1. Ewah!!

    Kakchik dah famous laa...hi hi...

    ReplyDelete
  2. MasyaAllah kakchik..
    blog sebagai medium dakwah..
    terbukti keberkesanannya..
    :)

    ReplyDelete
  3. wah..glemer kak chik sampai kesana ye..hehhee

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails