Followers

20.12.08

Bosannya bila rehat tanpa kawan ni.

Assalamualaikum semua.

Hari ni ditakdirkan dua rakan sekerja bercuti. Seorang sedang cuti 'honeymoon' dan seorang lagi sedang menghabiskan cuti tahunannya. Maka tinggalkan kita sorang-sorang golongan muda kat ofis ni. Tak seronoklah nak makan tengahari... takde selera.

Waktu rehat ni sebelum nak sambung kerja kejap lagi, rasa nak main-main kat Polyvore sikit. Idea... idea... datanglah...


Going Out for Dinner by hanniaziz


Takde idealah. Ambik yang semalam punyalah. Boleh la kan.

11 comments:

  1. wah bukan main lagi... ;) lawa-lawa...

    ReplyDelete
  2. tawakkilboy - Polyvore.com tu satu laman untuk kita menggarap kreativiti sebagai pereka (fesyen/hiasan dalam/hias laman/dll)
    cuba pi tengok

    ReplyDelete
  3. Kesian kakchik...tak de kawan ekk? Kak tie pun boring kat rumah ni..hari asyik hujan je..terpaksa jemur kain dlm rumah...rimas laa..

    ReplyDelete
  4. nurulhuda - hehehe... berangan je tu

    kak tie - wah... tentu bergayutan kain baju dalam rumah. tu pakai downy ke tak tu? nanti kan... tak wangi...

    ReplyDelete
  5. wa..kak chik, anggunnya nak keluar gi dinner... :).

    ReplyDelete
  6. suami akak gi mana?ke kerja tempat lain?

    ReplyDelete
  7. kin - hehehe, just an imagination tu

    ReplyDelete
  8. Ibnurashidi - suami gi majlis perasmian MQH http://mqh.com.my/ di Wakaf Berangan dan KakChik di ofis Zahra', hari Sabtu KakChik keje.

    ReplyDelete
  9. amboi2 kak chik..bukan main lagik eh..tang kasut tu..hehehee..tinggi tu..

    ReplyDelete
  10. yan - kita ni rendah kenalah sekali-sekala pakai kasut tinggi hehehe... tapi kakchik mana ada kasut macam tu, yang ada wedges yang 2", itu paling tinggi tu.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs