Followers

13.12.08

Aren't They Cute?

Mereka semua adalah orang-orang yang KakChik sayang. Aqim, Ikhwan, Iffah, Emran, Amni, Ameerah, Amreena, Akiff, Aziz dan ... tengoklah sampai habis.















Yang tersayang bersama Che Am, RAIHAN (ada iras tak dua orang ni?)

14 comments:

  1. Salam Kak Chik...

    Budak-budak kecik memang cute..sebab belum ada dosa kot..hehehe..

    Kak chik punya yang tersayang tu memang mirip2 cik Am..macam dua beradik gitu..hehehe

    ReplyDelete
  2. comel kakChik, gersm plak tgk budak2 nih..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah....foto2 yang tersayang...

    Che Am tu ada sangkut paut ke??

    ReplyDelete
  4. salam kak..

    wah anak2 anak2 kakchik sihat2 belaka..yg kecik tu tomey sgt..

    cik abg kakchik nie mmg ada iras2 am raihan lah..ada pape ke?? sedare ke??..

    ReplyDelete
  5. cute2..tp yg bawah skali tu tak cute la, hensem..ngeh3..

    ReplyDelete
  6. K. Tirana, agaknya sebab tulah kita panggil budak-budak kecik cahaya mata. Cik Abe dgn Che Am mmg ada 'meh' kata org Kelantan.

    ReplyDelete
  7. azizi, bakal doc kalau suka budak-budak sesuai ambik Peads.

    ReplyDelete
  8. Kak Tie, diorang berdua tu takde kena-mengena kecuali anak cucu Adam juga.

    ReplyDelete
  9. Yan, depa semua anak sedara Yan. KakChik masih berusaha ni. Cik Abe & Che Am tu kenalan je.

    ReplyDelete
  10. zara, hai... pandailah awak ya.

    ReplyDelete
  11. kena lah tu dah diri dekat2...he..he..

    anak2 kecik meme comei belako!

    P/s: harga beg maklang tu ada kat blog jahit http://jahitanmaklang.blogspot.com.

    Macam2 ada kat situ, chik pergilah visit.!

    ReplyDelete
  12. maklang, sebelum ni pernah jugak gi tgk blog maklang yang tu tapi tak sampai seru lagi nak meng'order' asyik dok terliur saja.

    ReplyDelete
  13. Hi Kak Chik

    The kids are cute

    Jess
    http://kidsislands.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Hi to you too Jess. Welcome to my blog. Thanks about the kids.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs