Followers

19.12.08

Award & Tag dari Yan & Selamat Ulang Tahun Yanmie !!!&

Bismillahirrahmanirrahim.
I: Award: Your Blog Rocks

Bagi pihak diri sendiri, KakChik ucapkan berbanyak terima kasih.

Terima kasih banyak yan di atas pemberian 'award' ni. Moga-moga benarlah apa yang tertulis di atas 'award' tu. Kalau itulah anggapan yan, makasih banyak-banyak.


II: Tag Gambar Kahwin

Gambar atas: Subuh, selepas majlis akad nikah di Masjid Pulau Melaka dengan Tok Guru Nik Aziz, Cik Abang datang bertemu mata dan bersalam buat kali pertama... seram sejuk dibuatnya.

Gambar atas: Ini bersalam di siangnya selepas rombongan keluarga Cik Abang sampai.

Yan, gambar ni je yang 'lulus' sebab yang lain semua nampak muka yang 'cantik', itu hanya untuk tatapan Cik Abang. Maaflah ya sebab gambar semua 'snap' dari album, scanner tak mau beri kerjasama.

Kat bawah ni KakChik 'copy & paste' peraturannya dari blog yan.

1. Pada yang telah berkahwin, anda dikehendaki postkan gambar perkahwinan anda dlm blog anda...

2. pada yang belum berkahwin plak,
postkan gambar perkahwinan yang paling bermakna
buat anda yang pernah anda hadiri...
contohnyer perkahwinan X-kekasih ker,
kawan baik ker, artis populer ker..
tak kiralah, asalkan ianya membawa seribu erti buat anda...

3. jangan edit2 tau gambar2 tue..
kalau banyak postkan gambar2 lagi baguih o.k tu jer,
senangkan...
then forwardkan ler tag nie pada 5 orang
yg anda rasa patut diforwardkan..

Forward... mmm... susah sikit ni, takut kawan sibuk, tak sempat nak jawab tag.
Tak 'forward' takpe lah yan ye.


Dan akhir sekali, KakChik nak hadiahkan ini biarlah awal sikit pun...

III: Happy Birthday to You

Ditujukan khas untuk BIRTHDAY GIRL, YANMIE of PERMATA HATIKU.

Maaflah KakChik tak pandai buat kek. Buat roti nasi tu bolehlah.
Ingat nak bagi sebiji untuk Yan. Tapi dah habislah...

2 comments:

  1. salam kak...

    firstly..thanks sudi jwb Tag..x sgka kak chik sporting jugak ye..takpe..gmbr tu pun dh cukup..ehehe..nasib cik abe kasik kan..klu x kempunan yan nk tgk gmbr kawen kak chik..

    Second..thanks sudi amik award tu..yan ikhlas kasik..

    Lastly..amat2 terharu..akak begitu peka dgn blog yan..thanks kak..tak sangka dpt gift hari lahir dari akak..nice..first gift yan terima..walaupun besday yan lg 5 jam lebih..hubby yan pun x wish lg tau..hehehe..thanks kak..yan hargai sgt2...susah2 aje buat..hem..kek tu klulah yg betul..aduh..mesti sodap..ngee...

    sori kak chik..komen pnjg sgt..klu blh nk jumpa kak chik..hehehee..bleh sembang lama2 kan..yan senang kenal ngan kak chik..semoga persahabatan ini berpanjangan..amin..

    ReplyDelete
  2. wkslm yan.
    pasal gambar tu cik abe pun turut tersengih tengok gambar kami.
    kakchik tiap-tiap hari masuk blog yan, tentulah kakchik nampak birthday counter kat tepi kiri tu.
    rasa macam tentu yan seronok kalau dapat birthday wish, sebab siapa tak seronokkan? moga panjang umur bertambah-tambah rezeki dan sentiasa di bawah lindungan Allah.
    kakchik pun doakan ukhuwah kita berpanjangan.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails