Followers

25.1.09

Sarah, Terima Kasih Banyak Ya

Keluarga MamaHusna = Sharing is Caring

Hati siapa yang tak gembira bila dapat jumpa dengan teman blogger. Hari ni KakChik amat-amat gembira, dapat bertemu Sarah @ mamahusna dari blog Sharing Is Caring. Sarah datang bersama Insyirah dan babahusna ke Zahra' menjenguk KakChik yang sedang ralit membaca akhbar online.




Happy... happy sungguh! Akhirnya kami bertemu juga. Walaupun masih baru lagi usia perkenalan kami tapi sudah rasa kemesraannya. Terima kasih ya Sarah sudi ke sini. Melihat pejabat KakChik yang bersepah dengan buku dan majalah. Malu.

Selepas sembang-sembang baru KakChik tahu yang Sarah dah pernah ke Zahra' sebelum ni. Di zaman-zaman 'single' dulu. Ye lah, walaupun jarak Machang dan KB bukanlah jauh sangat tapi bila kita bekerja dan ada keluarga, bukan mudah untuk ke sana-sini sesuka hati. KakChik seronok tengok keluarga ini yang nampaknya bahagia. Semoga ukhuwah ini akan lebih mendekatkan hati-hati kami dalam menuju jalan-Nya.

Sarah, kalau datang lagi ke KB tu, jika sempat, singgahlah kat Zahra' ataupun kat MariBaca. KakChik mintak maaf tadi tak jamu apa-apa. Tak baik sungguh tuan rumah ni! Insya-Allah, bila naik rumah baru ni KakChik jemput makan ya.

2 comments:

  1. salam kak chik..

    amboi2 jumpa kwn bloggers ye..bestnya..

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikumsalam Yan.

    Ye lah Yan... seronok sungguh.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails