Followers

3.1.09

Hafiz Hamidun (TV9) di Kempen Kita Bersaudara

Assalamualaikum semua. Ini kira posting terlewat la sebab kesibukan & keletihan memanjang dari 27hb hinggalah semalam. Tapi nak juga kongsikan dengan kalian semua. Harapnya adalah serba sedikit manfaatnya.

Orang ramai semasa Kempen Kita Bersaudara dilancarkan di ruang legar KB Mall, Kota Bharu. 'We Are Brothers' sebagai ikrar bahawa kita semua adalah saudara dari ibu dan ayah yang sama iaitu Adam dan Hawa. Program untuk membina penyatuan hati walau mungkin tidak penyatuan fikrah @ agama.

Antara VIP yang hadir menanti majlis dimulakan sambil menunggu ketibaan isteri YAB Tok Guru Menteri Besar.

Bahan edaran yang akan diedarkan kepada orang ramai di dalam KB Mall. Dibawa khas dari KL.

Sebelum majlis mula, kita sempat la posing sekejap kat kerusi yang banyak tu. Majlis mula jam 2.30 petang. Waktu ni baru lepas solat Zohor, rasanya dalam pukul 2 kot. Lambat sikit sebab KakChik memandu dari Pasir Mas dalam hujan selepas selesai jemputan ceramah di SRI al-Hafiz.

Petugas sedang mengedarkan pamplet, butang, sticker dan ada juga yang dapat t-shirt 'We Are Brothers'.

Petugas sedang menyusun bahan edaran.

"Dik, ambik dik... percuma sahaja tapi tolong baca ya. Terima kasih."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Dan... Sila hiburkan hari anda dengan persembahan istimewa dari Hafiz Hamidun. Lagu terbaru, YA RASUL yang akan diterbitkan di dalam album terbaru beliau.

No comments:

Post a Comment

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails