Followers

10.1.09

Kalau Dah Fobia Dengan Kasut

4 comments:

  1. mcm2 kan, kasut pun dah jadi phobia

    ape pun serve him right, kasut je bukan bom pun...

    ReplyDelete
  2. nurulhuda - bush tu penakut sebenarnya. katun entah betul ke idak tapi boleh jadi ya jugak kan. kat UK baru2 ni depa buat demo lontar kasut kat kedutaan amerika

    ReplyDelete
  3. Hmm....boleh terfikir lak buat kartun begini, ekk..kelakar gak.

    ReplyDelete
  4. kak tie,

    Bila otak dah kreatif, peristiwa semasa pun boleh jadi satira & kartun macam ni.

    Sampai maksud.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails