Followers

30.1.09

Alhamdulillah... Dapat 4 Flat


Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

Alhamdulillah...

Syukurnya kepada-Mu Ya Allah. Terima kasih banyak kerana mengizinkan hamba-Mu ini mendapat keputusan ini. Insya-Allah 5 semester yang masih berbaki akan aku usahakan sebaik mungkin. Biar angka 4 akan menjejaki diri ini sepanjang semester hinggalah aku graduat 2010 nanti.

Alhamdulillah.

Alhamdulillah.

25 comments:

  1. wah..alhamdulillah kak chik..tahniah yea..

    ReplyDelete
  2. Pandainya Chik..dapat 4 flat..Conratulation..mudah-mudahan sentiasa mendapat kejayaan lagi di masa-masa akan datang.

    ReplyDelete
  3. perghh! terernyer k.chik! tahniahhh! nak ayam panggang sekoq meh datang kanazawa! hehehehehe... moga terus berjaya yer kak!

    ReplyDelete
  4. Kak Tirana - terima kasih. Insya-Allah, berkat doa akak chik akan usaha sebaik mungkin.

    Hana - tima kasih. bestnya kalau dapat ayam panggang tu, nak, nak... rasa macam nak celebrate je... ayam panggang pun ok gak tu.

    ReplyDelete
  5. kakchik, tahniah!!!!!!!!!

    lepas ni boleh wat kenduri kesyukuran =)

    ReplyDelete
  6. Tima kasih azizi. Kenduri kesyukuran kena tangguh dulu sb kesuntukan duit wat belanja siapkan rumah. Insya-Allah, rumah siap nanti KakChik buat sekaligus, kenduri kesyukuran & kenduri naik rumah baru. Amacam?

    ReplyDelete
  7. salam kakchik... alhamdulillah... tahniah ya kakchik... semoga sem2 yg akan dtg pun dpt 4 flat jugak yer

    ReplyDelete
  8. Wkslm Sha. Trm kasih banyak kerana doakan KakChik. Insya-Allah KakChik akan usahakan agar sentiasa 4 flat.

    ReplyDelete
  9. bagus jugak tu kakchik, jemput tok guru sekali..saya mengidam nak jumpa tok guru, tak dapat2..

    ReplyDelete
  10. azizi, insya-Allah kalau tok guru ada berkelapangan, kakchik pasti jemput dia ke rumah sb isteri tok guru, datin che yah ialah kawan baik ummi dan juga sama2 ajk dew muslimat kawasan dgn kakchik.

    ReplyDelete
  11. salam kakchik...tahniah ye walaupun cikmin dah jd org ke 12 memberi ucapan tahniah ni..sonoknye...

    ReplyDelete
  12. Wkslm CikMin. Mekasih... takpe... gembira jugak kalau kawan2 pun happy dgn result kakchik. Semua pun insya-Allah berkat doa CikMin dan kawan2 lain sebelum KakChik exam hari tu.

    ReplyDelete
  13. sepanjang aku ambik peksa la...tak pernah lagi lebih daripada satu A. Dapat flat ada le.

    tahniah le kakchik....semoga sentiasa cemerlang dalam apa jua bidang...insyaallah

    ReplyDelete
  14. one Z - kelakar je cara one Z tulis komen ni. BTW, terima kasih. kakchik cuba lakukan yang terbaik sebab sbg umat Islam, KakChik nak buktikan yang KakChik mampu buat yg terbaik.

    ReplyDelete
  15. assalamualaikum..

    Tahniah kak chik..semoga terus berjaya..doakan huda boleh ikut jejak kak chik, insyaAllah..:)

    ReplyDelete
  16. Wa'alaikumsalam huda. Trm kasih ya. Insya-Allah kejayaan akan bersama kita bila kita benar-benar berusaha untuknya. Lakukan yg terbaik kerana Allah dan untuk menaikkan nama Islam.

    ReplyDelete
  17. wow.. pandainyr kak chik... congrats ya.. meh kiter blanjer aiskrim bleh..

    ReplyDelete
  18. terima kasih erin. belanja aiskrim boleh je... perasa coklat campur vanila ya double scoop, hehehe.

    ReplyDelete
  19. Alhamdulillah tahniah KakChik!
    Wah3..jelesnya saya ;) saya tinggal lagi 1 sem je dengan OUM ni kak.. huhu x pernah lagi dapat 4.0 :D

    result sem lepas pun tak dapat lagi..bilala oum nak keluarkan ni ^_^

    ReplyDelete
  20. tahniah!!.... apa rahsia kakchik?... dlm sibuk2 pun bole score 4 flat... hanya genius je bole sampai tahap tu... tahniah!! tumpang gembira... bukan senang tu...

    ReplyDelete
  21. Aina - Terima kasih banyak. Lama tak jumpa di sini. Kat Goodread tu KakChik plk yg jarang buka. Wah, Aina hanya ada 1 sem je lagi, seronoknya... insya-Allah sem akhir ni Aina blh dapat 4-flat. Result tu KakChik tgk dlm LMS.

    Sasha - jazakillah dik. Takde rahsianya. KakChik belajar pun malam sblm ke kelas, dlm kelas byk bersuara, lepas tu cuba buat terbaik dlm tugasan & diskusi online dgn rakan2 serta tutor. KakChik tak genius Sha. KakChik fokuskan diri pd satu-satu perkara je.

    ReplyDelete
  22. salam kak chik...terlambat saya ..
    tahniah kak chik...moga teruskan kejayaan utk masa yg akan dtg...

    ReplyDelete
  23. Wa'alaikumsalam Suzi.

    Tak mengapa.
    Terima kasih atas doa dan ingatan.

    ReplyDelete
  24. salam kak chik,,

    wala... terrernya! semoga dapat 4 flat sampai abis sem! :)

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs