Followers

3.1.09

Ada Kawan Gi Tokyo & Dia Bagi Ini.



Salam tengah hari untuk semua teman-teman. Dalam suasana hujan yang agak lebat ni KakChik meredah jua untuk ke pejabat hari ni. Dah tau kan, KakChik kerja setiap hari Sabtu kecuali kalau ada cuti am jatuh pada hari tersebut. Alhamdulillah, taklah basah lencun masa nak berlari anak antara kereta dengan pintu utama. Di tangan ada 4 suratkhabar harian, beg laptop dan juga 2 buah buku, dibahu galas beg tangan, KakChik berlari-lari anak bimbang hujan akan membasahi barang-barang berharga ni. Nampaknya hari ni terlewat 5 minit masuk ke pejabat. Hari ni mungkin pengunjung Zahra' tak ramai kerana hujan, lagipun esok sesi persekolahan 2009 akan bermula, maknanya esok akan ramai pengunjungnya.

Oklah, itu hanya intro. Yang KakChik nak 'highlight' kat sini ialah kebaikan hati kawan-kawan yang suka memberi hadiah, kad ucapan dan macam-macam lagi. Kali ni 'online buddy' KakChik yang sorang ni pergi bercuti di Tokyo minggu lepas dan bila balik dia tak lupa hadiahkan ole-ole untuk KakChik dan juga teman-teman yang lain. Jadi KakChik nak ucapkan terima kasih banyak untuk Hana of Hana's Family @ inspirasi memasak KakChik.

Dan sebagai tanda terima kasih, KakChik hadiahkan ini.

Semoga ukhuwah berpanjangan.

2 comments:

  1. kakchik...mekacih banyak2 hug tuh! cantikkkkkk!

    ReplyDelete
  2. sama-sama hana. that's for you.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails

KakChik's bookshelf: read

Twilight
Prinsip-prinsip Gerakan Islam
Travelog Impian Abadi: Itu Yang Tertulis
The Power of Focus
To The Moon and Back
Terapi Solat Tahajud
Slumdog Millionaire
Telaga Budi: Himpunan Kata-Kata Hikmah Nik Abdul Aziz Nik Mat
Insan, Ingatlah: Sebuah Panduan Menuju Hati yang Tenang
Parenting Skills: Based on The Qur'an and Sunnah
Indahnya Hidup Bersyariat
Raising Boys: Why Boys Are Different-And How to Help Them Become Happy and Well-Balanced Men
Dewey: The Small-Town Library Cat Who Touched the World
The Secret of Happy Children
Positive Parenting: The Importance of Communication in Family Life
Islam & Demokrasi
The Leader in You
Soal Jawab Remeh Temeh Tentang Puasa Tapi Anda Malu Bertanya...
Senyumlah, Apa pun Masalahmu Ia pasti akan berlalu
How To Enjoy Your Life And Your Job
}

Networkblogs