Followers

3.1.09

Ada Kawan Gi Tokyo & Dia Bagi Ini.



Salam tengah hari untuk semua teman-teman. Dalam suasana hujan yang agak lebat ni KakChik meredah jua untuk ke pejabat hari ni. Dah tau kan, KakChik kerja setiap hari Sabtu kecuali kalau ada cuti am jatuh pada hari tersebut. Alhamdulillah, taklah basah lencun masa nak berlari anak antara kereta dengan pintu utama. Di tangan ada 4 suratkhabar harian, beg laptop dan juga 2 buah buku, dibahu galas beg tangan, KakChik berlari-lari anak bimbang hujan akan membasahi barang-barang berharga ni. Nampaknya hari ni terlewat 5 minit masuk ke pejabat. Hari ni mungkin pengunjung Zahra' tak ramai kerana hujan, lagipun esok sesi persekolahan 2009 akan bermula, maknanya esok akan ramai pengunjungnya.

Oklah, itu hanya intro. Yang KakChik nak 'highlight' kat sini ialah kebaikan hati kawan-kawan yang suka memberi hadiah, kad ucapan dan macam-macam lagi. Kali ni 'online buddy' KakChik yang sorang ni pergi bercuti di Tokyo minggu lepas dan bila balik dia tak lupa hadiahkan ole-ole untuk KakChik dan juga teman-teman yang lain. Jadi KakChik nak ucapkan terima kasih banyak untuk Hana of Hana's Family @ inspirasi memasak KakChik.

Dan sebagai tanda terima kasih, KakChik hadiahkan ini.

Semoga ukhuwah berpanjangan.

2 comments:

  1. kakchik...mekacih banyak2 hug tuh! cantikkkkkk!

    ReplyDelete
  2. sama-sama hana. that's for you.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails