Followers

17.5.10

Pengunjung unik hari ni pecah rekod !

Assalamualaikum dan salam dinihari semua.

Kakchik sedang online di Nuffnang ni... dok tengok referral untuk hari ni sebab tadi kakchik tengok di hits pengunjung unik untuk hari ni dah lebih 350 orang. Tahun ni, hari ni kot paling ramai pengunjung unik.

pada jan 11.50 malam

Mestilah kakchik nak tengok dari manakah ramai sangat pengunjung ni. Tengok dalam Nuffnang, inilah dia yang kakchik nampak.


Nampak tak yang paling atas tu... iklan-niaga-percuma-web-popular.com - hits 262. Blog iklan sapa ni? Kakchik dah masuk tadi blog ala-ala forum tu... tak pernah la pulak kakchik ke situ sebelum-sebelum ni. Siapakah empunya blog itu? Kalau kakchik tak kenal ni rasa lain macam sikit.

Kepada pengusaha blog/forum tu, kalau anda ada masuk dan baca post ini, silalah perkenalkan diri. Boleh juga kakchik kenal orang yang telah menolong menaikkan hits blog kakchik hari ni.

Terima kasih atas niat baik anda.

No comments:

Post a Comment

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails