Followers

9.5.10

Kad Selamat Hari Ibu & Beautiful Blogger Award

dari Ros@JMC (Bukan Sekadar Masakan)


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Terlebih dahulu kakchik nak ucapkan SELAMAT HARI IBU untuk Ummi kakchik yang telah diizinkan Allah untuk mengandung, melahirkan dan mengasuh kakchik hingga menjadi seperti hari ni. Jasa Ummi memang tak terbalas walau kakchik cuba membalasnya sebanyak yang mampu. Ummi ialah ibu yang tiada tandingannya di dunia ini.

Yang keduanya kakchik nak ucap TERIMA KASIH buat Ros@JintanManis yang kini sedang mengandung 26 minggu (6 bulan ++) tu kerana sudi menghadiahkan kakchik kad Hari Ibu yang lawa tu. Terasa dihargai sekali walaupun belum merasa nikmat mengandung dan melahirkan seperti ibu-ibu lain. Cuma mampu merasa nikmat mengasuh anak-anak saudara saja. Terima kasih sekali lagi Ros. Selamat Hari Ibu!

Ketiganya kakchik suka nak ucapkan SALAM SAYANG buat adik Anayilz yang sudi menghadiahkan kakchik Beautiful Blogger Award. Dari segi fizikalnya kakchik ni bukannya masuk pun dalam senarai 'beautiful' tu tapi kakchik sudi terima juga hadiah ini atas persahabatan. Tapi maafkan kakchik ya Ana sebab tak sanggup nak selesaikan tagnya sebab sudah pun menjawab tag ini bulan lepas. Harap Ana maafkan ya.

Bagi kakchik, setiap hari pun kita kena menghargai Ibu kita cuma 9 Mei ni dijadikan hari khas untuk meraikan IBU kita. Kakchik dan kakak-kakak ada hadiahkan sesuatu untuk Ummi semalam. Moga-moga Ummi gembira menerima hadiah dari kami.

SELAMAT HARI IBU!
Untuk semua teman-teman blogger yang bergelar IBU.
Setiap hari pun adalah hari istimewa untuk IBU.

4 comments:

  1. salam kak chik,
    Saya pun ngendeng2 hari Mother's day. hikhik. mengharap doa dan berkat dr ramai makyong. Moga2 kita berdua pun di dalam golongan orang yg dipilih Allah utk merasai nikmat menjadi ibu.. :)

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikummussalam Nur.
    Kita ni menumpang berkat teman-teman kan Nur. Moga-moga rahim kita juga ditakdirkan Allah subur selepas ini.

    ReplyDelete
  3. selamat hari ibu kakchik =)
    semoga berbahagia selalu =)

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails