Followers

23.5.10

ONLINE BEST FRIEND AWARD-TAG

Assalamualaikum wr wbt kepada semua teman-teman.

Malam ni kakchik ingat nak membayar hutang tag yang ada dan juga menampalkan award-award yang kakchik terima dalam minggu lepas dan minggu ni. Minggu lepas kakchik terima award-tag dari FARAH SALWA @ Mommy Otai. Malam ni baru ada masa nak selesaikan tagnya.

ONLINE BEST FRIEND AWARD-TAG

Terima kasih Farah Salwa atas pemberian hadiah ini kepada kakchik. Kita memang dah macam best friend kan walhal kita cuma kenal di alam maya saja. Entah bila Allah nak takdirkan kita bertemu hehe. Ok, ini soalan pertamanya:
Write 5 interesting facts about the person who gave you this award
  1. Mula kenal Farah kerana dia suka memasak. Dulu-dulu singgah sebab selalu nak tengok masakan baru, dapat mencuci mata.
  2. Dalam mengenali Farah ni dari dia ada Cha hinggalah kini ada Mia. Kira lama juga tu...
  3. Farah surirumah sepenuh masa tapi turut menjadi supir Cha ulang-alik ke sekolah.
  4. Farah antara kawan maya yang rajin singgah dah meninggalkan jejak di blog kakchik.
  5. Selain di blog kami juga selalu berinteraksi di facebook. Itu yang membuatkan hubungan kami rasa rapat.

Apa lagi ya? Jap, nak tengok soalan di blog Farah...
Jot down 10 interesting facts about yourself of your hobbies.
  1. Online setiap hari kecuali talian internet terputus atau tidak sihat.
  2. Suka berkawan.- benar2 berkawan.
  3. Pantang nampak buku mesti nak tengok dan beli, baca belum tentu...
  4. Awet muda.... hehehe
  5. Outgoing
  6. Outspoken
  7. Boleh bercakap pasal buku dan abaya berjam-jam
  8. Peramah kot...
  9. Suka shopping online atau offline - time ada duit je
  10. Suka makan tapi tak berapa suka memasak

Ada lagi ke tag ni? Ooo... nak kena tag orang lain pulak...
Pick your 10 most deserving receipients and describe them
  1. Semestinya CIKMIN http://cikmin.com/
  2. KAK AZATIE http://azatiesayang.blogspot.com/
  3. MOKWONIK http://mokwonik.blogspot.com/
  4. NURINDAH http://mysweetlife-nurindah.blogspot.com/
  5. AIN http://norainiaron.blogspot.com/
  6. HANA http://hanamemories.blogspot.com/
  7. FMINA http://fmina08.blogspot.com/
  8. ASHA http://mdm7781.blogspot.com/
  9. JUE http://halo-me.blogspot.com/
  10. ROS@JM http://www.jintanmanis.com

Kawan-kawan yang lain bukan tak layak tapi kakchik pilih yang kerap singgah dan tinggalkan jejak akhir-akhir ni. Insyaallah ada lagi award lain lepas ni kakchik hadiahkan pada teman-teman yang lain pula.

Bagi para penerima, sudilah menerima hadiah ini walaupun ada TAG yang attached.

12 comments:

  1. sedapppnyaaa...aduuuii..laparrrr

    ReplyDelete
  2. salam k.chik..tima kasih bagi award (tang tag tu yg lemah tu..huhuhu) insyaallah sy akan cuba jugak buat..

    ReplyDelete
  3. salam kakchik;
    Tahniah dapat award dan tag lagi ek kak.

    ReplyDelete
  4. wkslm jue. sama-sama. kita samalah jue pasal tag ni. itu yg kakchik dok lama peram kalau dapat award-tag.

    jue, lapar nak makan apa tu jue?

    ReplyDelete
  5. wkslm ummu masyitah.
    terima kasih.

    ReplyDelete
  6. salam kakchik...
    terima kasih banyak2 kakchik beri ain award :D ain amat2 hargainya...

    tapi bab tag tu, aduhai ain x pernah buat la kakchik...boleh ke kalau ain ambil award je tanpa jawab tag? hehehe

    ReplyDelete
  7. salam kakchik tima kasih bg award..wah bangga sat...

    patut la kakchik ada kedai buku..rupanye ulat buku ye...

    ok kakchik..insyaAllah kelapangan sat lagi sy buat ye...
    tq again

    ReplyDelete
  8. kakchik..sy dah buat..publihs kul 9.30

    ReplyDelete
  9. salam chik...makasih byk2 kakchik bagi award tag ni pada cikmin..dah bookmark dah.. :)

    ReplyDelete
  10. wkslm ain. sama2 ain. tag tu ain, kalau rasa nak buat, ok... taknak buat pun ok. kakchik tau ain sdg sibuk dgn exam.

    ReplyDelete
  11. wkslm asha. sama-sama. asha mmg layak menerimanya. angan2 dah jadi impian tu, tu yang ada kedai buku dah skrg ni. alhamdulillah.

    kakchik dah gi tengok post asha tadi.

    ReplyDelete
  12. wkslm cikmin. sama-sama cikmin. semalam seharian pergi makan angin kat mana? seronoknya...

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails