Followers

1.4.10

Yahoo Mail, Jangan Buat Begini Padaku!


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Semoga hari ini kita semua berjaya menambah ilmu, mengukuhkan pengetahuan Islam, menambah sahabat dan sebagainya yang positif-positif belaka.

Kakchik minta maaf sebab pagi-pagi lagi dah nak cerita perkara kurang positif pula. Tapi kakchik doakan kalian semua tak mengalami masalah yang sama dengan kakchik ya.

Sejak semalam kakchik tak dapat masuk Yahoomail. Tengoklah paparan mesej yang diberikan kat atas tu. Email yang beratus-ratus tu tentu ada email dari pelanggan dan juga kawan-kawan yang perlukan jawapan segera dari kakchik. Walaupun kakchik juga menggunakan Gmail tapi akaun Yahoomail ini lebih biasa digunakan untuk berurusan.

Sebelum ni sudah beberapa kali akaun Yahoomail bermasalah sebegini sehinggakan kakchik menghadapi masalah dengan pelanggan. Mereka pun jarang menghantar email ke akaun Gmail walaupun kakchik ada pesan agar setiap email ke Yahoo di cc ke Gmail. Kakchik faham... kenapa terlupa nak cc sebab kakchik sendiri pun kadang-kadang lupa.

Oh, Yahoomail, tolonglah beri peluang kat kakchik sign in. Jangan buat aniaya macam ni. Kesian mereka yang menanti balasan dari kakchik. Please...

2 comments:

  1. mungkin akaun Yahoo kakchik kna hack, mereka guna virus trojan utk masuk. Virus trojan boleh copy password kita.

    ReplyDelete
  2. Anon, kakchik pun beranggapan begitu. Setakat ni masih belum dapat masuk. Kakchik nak cuba lagi sekejap lagi.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails