Followers

3.4.10

Bisnes Beg Fabrik Buatan Tangan

Assalamualaikum dan salam petang semua.

Petang ni kakchik nak kongsikan satu bisnes baru yang kakchik pun tak pasti akan berterusan atau tidak. Ini kerana kakchik buat bisnes ni hanya untuk menolong kakak seorang kenalan yang berusaha menyara keluarga dengan menggunakan kemahiran menjahit yang dia ada.

CANTIKNYA...

Untuk makluman semua, semua beg ini dihasilkan dari fabrik kusyen yang cantik dan agak kukuh. Maknanya akan tahan lama. Paten semuanya sama cuma saiz sahaja yang berbeza. Ada 3 saiz tapi kakchik hanya sempat ambil gambar untuk 2 jenis sahaja. Nanti kakchik susun ikut jenisnya.

Harga sebuah beg termasuk kos penghantaran ialah RM50.00.

Jom tengok beg-beg yang ada.

SAIZ MUAT A4:

MERAH HATI  booked by ummu solehah

MERAH JAMBU sold to Ummu Solehah

HIJAU EPAL

COKLAT OREN booked by YAN and AdH

HIJAU PUCUK PISANG

SAIZ LAPTOP 15":

HIJAU LUMUT sold to ciksiti redzuan

COKLAT MUDA

Kakchik pun ada beli 2 buah, untuk adik dan untuk diri sendiri. Guna buat isi laptop sebab selesa sekali disandang. Tengoklah:



Kat dalamnya macam ni:

Rupa fabrik dengan lebih dekat:

Produk ini sangat terhad dan kakchik pun tak tahu secepat mana kakak tu boleh siapkan tempahan tapi yang dalam gambar sekarang ni ada ready stock. Jika berminat, boleh bagitau kakchik.

Wassalam.

16 comments:

  1. Salam

    Comelnya. Bekenan yang merah jambu tu. Nanti nakla order satu.

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikummussalam ina. Kena cepat order tu sebab ready stock cuma ada 1 atau 2 copy je setiap bunga.

    ReplyDelete
  3. hanis, nanti kakchik tanya kakak kawan yang membuat beg2 ni. mungkin boleh... insyaallah esok kakchik jumpa dia kakchik tanya ya.

    ReplyDelete
  4. Salam Kak Chik...kalau nak COD,berapa pulak harganya?

    ReplyDelete
  5. Salam kakchik, nak booking yg merah jambu..

    ReplyDelete
  6. Wa'alaikummussalam Ummu Solehah, insyaAllah boleh.

    ReplyDelete
  7. salam kakchik;
    cantik2 la kakchik...kita berkenan yang merah hati tu...tapi dah di book..huhuhu dah lambat la nih

    ReplyDelete
  8. wkslm shiori.
    beg yang merah hati tu ada 2 shiori. kalau memang betul2 nak, kakchik boleh jualkan yg satu lagi tu kat shiori.

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum Kak Chik,
    Saya nak order coklat oren 1. Ada lagi tak?

    -Aina

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum Kak Chik,
    Macam mana saya nak bayar pesanan saya?
    emel saya nafisatul.ilmi@gmail.com
    Jazakillah

    ReplyDelete
  11. Wa'alaikummussalam AdH. Maafkan kakchik sb terlepas pandang komen AdH ni. Yang coklat oren tu khabarnya dah habis stok. Cuti sek nanti baru dia buat lagi. Tak payah bayar dulu la sebab kakchik pun tak pasti. Maafkan kakchik ya.

    ReplyDelete
  12. Ok kak, takpe saya tunggu. Terima kasih :)

    ReplyDelete
  13. salam kak chik...
    mcm mana nk order beg ye?

    ReplyDelete
  14. salam kak chik..sy berkenan ar ngan beg2 akak yg comel2 ni..mcm mne sy nk order yer?? ni email sy ctz_ena@yahoo.com

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails