Followers

11.4.10

Siapakah yang di'candid' itu?

amboi... bukan main happy lagi tu


banyak betul yang dibualkan tu...


huhu... serius nampaknya...

Rasa macam kenal je... kat mana ya kakchik jumpa akak ni? Hmm... Macam selalu tengok kan? Tapi gambar-gambar ni semua dari pandangan sisi. Huhu... kakchik yakin, dialah orangnya. 

Soalan kakchik kat atas tu tiada sebarang hadiah ya. Kakchik sekadar ingin berkongsi 3 keping gambar ini yang kakchik pinjam dari album seorang kawan di FB. Dan juga saja-saja nak bergurau selepas satu hari yang sibuk dan meletihkan. 

Kakchik ingatkan kawan FB kakchik ni kenal kakak tu... rupanya dia nak ambil gambar Lily Haslina Nasir, hehe. Terambil akak tu sekali... hehehe. Tentu dia pun tak perasan ada orang dok snap gambar sebab khusyuk sangat dok sembang dgn Lily.

Kalian kenal ke kakak glamor ni?

Kalau tak silap kakchik dalam blog dia pun ada satu gambar dia bergambar dengan penulis kesukaan dia ni semasa PBAKL 2010. Yang ni gambar candid. Terima kasih kepada tuan punya kamera yang mengizinkan kakchik meminjam gambar-gambarnya.

Semoga tertunailah hasrat di hati tu.


Terima kasih kepada Nick Izura kerana sudi meminjamkan gambar.

5 comments:

  1. salam. haha.. kakpah pun macam kenal je

    ReplyDelete
  2. wkslm kakpah. hehe... mungkn tak silap kot siapa yg kita maksudkan tu

    ReplyDelete
  3. salam kak chik;
    bukan kak ina ke tu...hehehe walaupun belum pernah bersua muka tapi memang kenal sangat dia tu hehehe

    ReplyDelete
  4. wkslm shiori. kita semua rasa macam kak ina kan. nanti sat kakchik terjah blog dia dan bagi hints.

    ReplyDelete
  5. salam kak chik..betullah tu..akak lah..kwang..kwang..terasa glam lah pulak kan..
    memang betul akak tengah minta sign autograph dengan penulis lily haslina (sama namalah)..terima kasih yer kak chik sudi buat N3 pasal ni..muahhhh

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails