Followers

21.4.10

Study Week - Anugerah Blog Mesra Mata, Interesting Blog Award



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Hari ni untuk entri pemanas kakchik nak tayang 2 award yang kakchik terima dari sahabata maya kakchik yang dah jadi otai blogger dah sekarang ni iaitu YANMIE dari yanmieonline.com

Malam tadi kakchik singgah jenguk blog Yan sebab dah beberapa hari tak singgah. Dia pulak banyak betul update dalam sehari. Bukan main lagi sejak dah jadi dotcom ni. Kalau dulu-dulu dia suka kongsi masakan, sekarang dah makin matang blog dia. Dah ada macam-macam.

Eh, berbalik kepada 2 award kat atas tu, kakchik rasa blog kakchik sekarang dah mesra mata kan? Perasan sorang-soranglah kalau kawan-kawan tak setuju hehe. Tapi kakchik memang yakin, template terbaru ni dah masuk kategori mesra mata, insyaallah.

Dan ... kakchik memang harapkan setiap orang yang singgah di blog ini akan rasa ianya 'interesting' walaupun kakchik bukannya menulis serius semata-mata atau gila-gila setiap masa. Campur-campur mengikut mood semasa.

Dengan itu (formalnya...) kakchik nak ucapkan TERIMA KASIH BANYAK kepada Yan yang sudi hadiahkan kakchik kedua-dua award di atas tu. Kakchik ada niat nak hadiahkan 2 award di atas kepada teman-teman blogger yang lain. Nanti kejap kakchik buat penilaian dah hadiahkan award mengikut penilaian kakchik.

5 comments:

  1. Salam Kakchik,

    Terima kasih atas anugerah ini :) Rasa terharu betul. Dah lama tak dapat award, hehe..

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikummussalam kak tie.

    Sama-sama kak. Blog akak memang sesuai untuk menerima award ni kak. Senang je membaca di blog kak tie. Mesra mata.

    ReplyDelete
  3. Salam kakchik,
    Xie xie ni... thank you.
    Kadang-kadang rasa nak tukar design blog tetapi tak sempat, sibuk :D

    ReplyDelete
  4. Wkslm kak aliya.
    Takpe kak... kalau akak tak sempat nak tukar pun kakchik masih suka membaca blog akak.

    ReplyDelete
  5. salam kakchik

    alhamdulillah
    tahniah ya kakchik.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails