Followers

27.4.10

Cuti Sakit

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua.

Kakchik mohon maaf sebab belum membalas semua komen di dalam 2 entri terakhir dan juga mesej-mesej yang ditinggalkan di shoutbox. Kakchik sangat tak sihat sejak lepas exam hari tu.

Hari ni cuti sakit sebab batuk menjadi-jadi bersekali dengan selsema. Harap teman-teman janganlah risau ya. Insyaallah sehari dua lagi kakchik akan sembuh.

Sehingga itu, kakchik doakan kalian semua sihat sentiasa agar kehidupan dapat berjalan dengan lancar.

Wassalam.

14 comments:

  1. salam chik..jaga diri baik2 ye..cikmin jenguk chik selalu cuma kdg2 diam je tak bersuara..

    ReplyDelete
  2. salam k.chik lamer tull erin x singgah sini, ari ni nak khatam kan entry k.chik..

    rindew

    ReplyDelete
  3. salam kakchik...
    get well soon sis...semoga sentiasa dalam peliharaan n kasih sayang Allah...mudah2an cepat sembuh ye kakchik :)

    ReplyDelete
  4. kakchik xsihat ke????lama gak kak nza xjengah, sibuk sgt la skrg...take care ye n moga cpt sembuh....

    ReplyDelete
  5. salam kakchik, dah sihat lum?

    ReplyDelete
  6. Wkslm cikmin. Insyaallah... rasanya hari ni makin baik. Malam tadi ambil panadol soluble sebiji, kejap je selsema dan batuk berhenti. Tapi pagi ni selsema balik. Terima kasih ya sebab cikmin selalu je dtg. Chik pulak yg jarang-jarang ke blog cikmin. Maaf ya. Tengok malam ni, kalau sihat, dpt online lama sikit, chik singgah.

    ReplyDelete
  7. wkslm erin. ha'ah, cikgu bz, payah nak singgah kat sini :) tapi takpe... kalau dpt khatam satu page pun kira amat berterima kasih dah.

    ReplyDelete
  8. wkslm ain. insyaallah... alhamdulillah ptg ni demam dah kebah. cuma tinggal saki baki selsema je. terima kasih ya ain, bakal doc yg sangat caring. selalu je dtg jenguk kakchik.

    ReplyDelete
  9. demam la kak nza campur dgn batuk dan selsema. dia macam pakej gitu. kak nza tentu byk urusan di sek kan, sebab tu bz memanjang. kakchik pun tak ziarah sapa2 sejak 2, 3 hari ni.

    ReplyDelete
  10. wkslm intan. alhamdulillah... rasanya ptg ni dah makin sihat dah.

    ReplyDelete
  11. salam kak chik

    semoga cepat sembuh ya, banyakkan berehat, saya juga masih dalam mood kurang sihat

    ReplyDelete
  12. wkslm mas. insyaallah kakchik cuba rehat secukupnya. duduk di rumah bukan senang sebenarnya nak rehat. baik duduk di hospital saja.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails