Followers

11.10.10

Jubah Kain Kapas Untuk Remaja

Assalamualaikum.

Kakchik sangat mengantuk ni jadi kakchik letak gambar aje ya. Ini ialah beberapa pilihan jubah yang sangat sesuai untuk remaja. Kalau orang dewasa nak pakai pun boleh. Jubah-jubah ni dibuat dari kain yang hampir serupa dengan kain t-shirt.

Yang ni saiz S. Kakchik sangat berkenan sebab padan.

Saiz L tapi macam saiz M aje. Warna biru gelap.

Saiz M, lebih besar dari yang di atas. Kain lebih nipis tapi sejuk.
Jubah yang biru gelap,materialnya lebih tebal tapi sejuk bila disenth. Kakchik rasa kedua-dua jenis jubah ini sesuai dipakai di begara kita.

Harganya RM90 sehelai.

9 comments:

  1. menariknya jubah ni kak chik..Apa warna yang ada selain dari biru gelap kak chik?

    ReplyDelete
  2. Cantik sangat tapi utk ibu yg menyusu ok tak?

    ReplyDelete
  3. Salam...baju tu sesuai tak utk ibu yg menyusu?

    ReplyDelete
  4. kak azah, itu je pilihan warna yang ada.

    ReplyDelete
  5. memang cantik dni dan sangat ringkas

    ReplyDelete
  6. Wkslm wani. Kakchik rasa tak sesuai utk ibu mengandung sebab jubah tu close front. Butang kat dada tu hiasan semata-mata.

    ReplyDelete
  7. salam.
    warna biru gelap tu cantek. sy nakk tapi sy tggu JPA msk dulu ye kakchik. hehe.nnt sy roger2 kakchik.

    ReplyDelete
  8. wkslm tini.
    ha'ah. kakchik pun suka yang tu. kakchik rasa bila JPA dah masuk, jubah pun dah takde.
    yang baru pulak keluar.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails