Followers

26.10.10

Hari Tanpa Posting

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Hari ni kakchik langsung tak dapat nak menulis post atau entri seperti biasa. Bila dalam keadaan tekanan begini, nak menulis pun tidak kemampuan. Sedikit masa yang sempat, kakchik tengok-tengok facebook dan baca komen-komen kalian di blog ini dan blog yang lain-lain.

Semacam blank saja minda dari sebarang idea. Sebenarnya otak kakchik agak berserabut sekarang ni. Ada sedikit musibah yang sangat merisaukan. Siang malam dok fikir bagaimana mahu diselesaikan segera. Sambil berusaha untuk menyelesaikannya kakchik amat berharap Allah tunjukkan kakchik jalan keluar yang terbaik.

Alhamdulillah Dia memberikan kakchik ketenangan walaupun perkara itu belum selesai. Mohon Allah permudahkan kakchik mendapat bantuan dan menyelesaikan masalah itu. Sekali ingat, alangkah bebasnya hidup ini jika tidak punya masalah TAPI tidak dinamakan hidup la pulak jika tiada masalah, kan?

Kalian jangan risau tapi tolong doakan Allah permudahkan kakchik menyelesaikan masalah ini. Kakchik tidak dapat beritahu apa masalahnya kerana melibatkan hal yang sensitif bagi sesetengah orang terdekat. Jangan panik atau bimbang, insyaallah ianya akan berjaya diselesaikan dengan segera.

Doakan Allah permudahkan kakchik menyelesaikannya. Ribuan terima kasih kakchik dahulukan.

6 comments:

  1. Semoga Allah memberi jalan keluar kepada k.chik... :))

    ReplyDelete
  2. Ya Allah, mudahkan temanku, kurniakanlah jalan terbaik disisiMU baginya.....Amen...

    :) nak kak chik senyum boleh....cenyuuuuummmmmm!!!!!

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..

    dipermudahkan segala urusan Kak chik amin...

    ReplyDelete
  4. Semoga Allah membantu kak chik..aminn ;}

    ReplyDelete
  5. Alahai turut sedih sama mndgrnya kakchik..

    lbh2 lg mlibatkn org2 yg tdekat ngn kita ni..

    lov hrp kakchik tros tabah n kuatkn semangat k..

    insyaallah..kakchik kuat orgnya.

    ReplyDelete
  6. to Sitisifir10: Terima kasih Fizah.

    to Ayu Safieza: Terima kasih juga. Moga Allah makbulkan doa Ayu. :)

    to MysDear: Wa'alaikummussalam dan terima kasih juga.

    to Bidadari: Amiin. Mohon diperkenankan doa adik Bidadari ya Allah.

    to lov: Jangan sedih lov, kakchik tidak apa-apa. Insyaallah semangat kakchik masih kuat tambah2 ada doa dan sokongan teman2. alhamdulillah.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails