Followers

31.1.10

Cukup sekadar sekeping gambar

 
gambar diperolehi melalui email

16 comments:

  1. pastinya masih tidak menakutkan para pelumba haram tu.

    ReplyDelete
  2. menarik2....

    boleh join nih... hehe...

    =P

    ReplyDelete
  3. salam kak chik...semuga dah sembuh ekkk..kalaulah mat rempit baca tu..tentu dia gelak..tapi bila dah kena..baru dia tahu kan..

    ReplyDelete
  4. agak2 kakchik..dorg(mat rempit) tu terkesan ke ng iklan nih??.. hahaa kalo x insaf xtau la

    ReplyDelete
  5. amboi poster promosi yang sungguh hebat..penuh info hehehe. kalau t ak insaf jugak, hati lah batu lah maknanya huhu

    ReplyDelete
  6. Salam Kak Cik,

    Teringat saya pernah drive utk pegi amik kakak di stesen bus KB kul 3 pagi 2-3 tahun lepas. Masa tu sangat ramai anak2 muda dok lumba haram di depan masjid kubang kerian. Kat traffic light, side mirror saya kena langgar dan budak tu terpelanting ke depan.tp dia tak apa2, terus bangun dan lari. entah ape nk jadi dengan budak2 macam ni.:(

    ReplyDelete
  7. skali tgk kelakar, 2 kali tgk seram sejuk!!!

    ReplyDelete
  8. one z, kalau diorang baca pun dah nasib baik.

    ReplyDelete
  9. wkslm kak ina. alhamdulillah hari ni dah sihat kak. mungkin diorang anggap remeh je peringatan macam ni. takpe... harap2 ada yg insaf

    ReplyDelete
  10. fmina, kalau ikut kata hati kemungkinan besar diorang tengok sebelah mata je tapi kakchik bersangka baik, kalau ada sekelumit rasa insaf di hati mereka pun dah cukup baik

    ReplyDelete
  11. nadiah, kalau nak ambil tempek kat blog pun boleh

    ReplyDelete
  12. iza~de~bintang, hati2 mat2 rempit ni entah kenapa susah benar nak masuk didikan, mungkin sebab ramai yg tak solat tu yg jadi macam batu

    ReplyDelete
  13. Wa'alaikummussalam Ijan. Huhu pengalaman Ijan nak serupa dgn pengalaman kakchik tapi kakchik di Padang Tembak, PC. Skrg ni di Pdg Tembak dah takde kot lumba haram ni sejak dipasang bumper sepanjang jalan tu. Anak2 muda yg suka buang masa dgn merempit ni kebanyakan mereka tak solat, itulah yg susah didikan dan teguran nak masuk.

    ReplyDelete
  14. kak nza, teguran yg kelakar kadang2 diorang boleh terima kot

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails