Followers

29.1.10

Solat Hajat Royalti Minyak


 

Assalamualaikum dan salam Jumaat semua. Hari ni lambat benar kakchik kemaskinikan blog ni. Terlalu banyak aktiviti sama ada di rumah atau di luar rumah yang perlu kakchik uruskan. Letih banget sih...

Malam tadi kakchik ke stadium untuk solat hajat. Sebab dah tak larat ni kakchik kongsikan 1 video dari MediakiniTV dan sekeping gambar suasana di stadium semasa ceramah Ku Li semalam. InsyaAllah banyak lagi gambar akan kakchik uploadkan sekejap lagi.

6 comments:

  1. salam,kak chik.
    first time tgk mcm ni..ramai betul..
    yang pergi dengar ceramah tu semua dari kelantan ke atau campur dari luar?

    ReplyDelete
  2. Wa'alaikummussalam Aelfi.
    Selalunya beginilah kalau kami adakan solat hajat untuk isu-isu besar. Kakchik rasa mungkin ada orang luar Kelantan yang belajar, bekerja atau tinggal di sini yang pergi tapi majoritinya rakyat Kelantan.

    ReplyDelete
  3. semoga segalanya mendapat berkat dan rahmatNya...

    ReplyDelete
  4. Amboi... lautan manusia ! Meriah sungguh.

    Err... rasa nak suka tengok watermark kakchik tu. Hi hi.. lepas ni tak siapa boleh curi gambar kakchik, ekk !

    ReplyDelete
  5. Kak Tie, sebelum meriah tu, ramai yang berlinang air mata tapi selepas ceramah Ku Li, nampak ceria semuanya.

    Hehehe, ssuke lah kak tie, takpo... payah nak letak URL blog sb mgkn gambar nak letak dlm bbrp blog. Jangan le ada pencuri nama kakchik juga, naya.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails