Followers

1.2.10

Sahabat Siber Sayang Kelantan (SAING)

Assalamualaikum dan salam pagi ceria untuk semua teman-teman yang sentiasa mengambil berat akan diri kakchik. Alhamdulillah, demam sudah kebah dan hari ni kakchik akan kembali bekerja seperti biasa, insyaAllah. Untuk kalian semua kakchik ucapkan ribuan terima kasih kerana prihatin kalian. Sayang teman-teman semua!
Logo SAING

Pagi ni kakchik nak mempromosikan group SAING yang kakchik turut menjadi adminnya di dalam facebook. Group ini hanya untuk anak-anak Kelantan yang mempunyai facebook. Tujuannya untuk mempertautkan hubungan antara anak-anak Kelantan yang berada di merata tempat dan menggunakan facebook sebagai medium persaudaraan di internet. Kakchik harap sahabat-sahabat dari negeri lain tak terasa hati ya sebab setahu kakchik negeri-negeri lain pun ada group yang seumpama ini.

Kakchik telah dijemput oleh beberapa orang teman-teman siber di Kelantan ini untuk sama-sama menggerakkan group ini agar kami dapat lebih mengenali antara satu sama lain. Begitu ramai anak-anak Kelantan yang menjadi kenalan di facebook tapi tidak pula diketahui yang mereka adalah anak-anak Kelantan. Kat blogger ini pun ada juga yang kakchik tidak tahu asal-usul masing-masing, insyaAllah semakin kita mesra dan rapat, kita akan lebih mengenali dan lebih menghargai persahabatan kita. Betulkan?

 
Restoran Senangin

Untuk mempertemukan buat kali pertamanya ahli-ahli SAING yang telah mendaftar di facebook, kami akan menganjurkan satu majlis Hi-Tea bersama Tok Guru pada 6 hb ini pada jam 2 - 5 petang di Restoran Senangin, Perdana Resort, KB. 

Entri ni kakchik buat kerana kemungkinan ada di kalangan bloggers yang masuk ke blog kakchik ni adalah anak-anak Kelantan yang juga mempunyai akaun facebook tapi tidak terjemput di sana. Jika anda berminat untuk menyertai Hi Tea tersebut, cuba klik link ini Hi-Tea bersama Tok Guru kakchik tak pasti boleh masuk atau tidak, cuba dulu ya. Kalau tak dapat bagitahu kakchik.

OK, itu saja untuk pagi ni, kakchik nak bersiap ke pejabat. Harap-harap hari ni akan sihat terus.

8 comments:

  1. wah...satu usaha yg baik...
    ambo pon ore kelate jugok...
    nati ambo join dlm facebook k...

    ReplyDelete
  2. myrol92, join SAING deh pah tu join la hi-tea getek

    ReplyDelete
  3. erie, insyaAllah best. Bila lagi facebookers nak face to face dgn tok guru kan?

    ReplyDelete
  4. To Kskchik...

    nok join SAING buleh la...'
    hi-tea tu tokleh raso..
    sebab...lone dok K.Tganu...

    ReplyDelete
  5. myrol92, tok jadi hal. Joinlah SAING dulu sebab lepas2 ni akan ado byk lagi aktiviti lain.

    ReplyDelete
  6. salam
    comey logo dia. kena nge konsep dio tu

    ReplyDelete
  7. wkslm admin. logo tu kena wi kredit ko mohd anuar (ahli SAING) hok reka. meme comei.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails