Followers

31.1.11

Santai: Love the way you look

Assalamualaikum dan selamat malam teman-teman semua.

Kakchik tak pasti di watu ini ada orang singgah atau tidak di blog ini sebab kakchik hanya update sekali di pagi tadi. Takde idea nak menulis jadi kakchik membaca buku.

Sebentar tadi kakchik login ke Polyvore tengok-tengok fesyen yang telah lama direka. Rupanya kali terakhir kakchik mencipta 13 hari yang lepas. Nak masuk 2 minggu dah. Lama juga tu.

Asyik membelek-belek rekaan yang lepas-lepas, kakchik nak kongsikan satu set yang kakchik suka. Iaitu yang ini:


Kalau minat, bolehlah ambil ideanya. Jika tak minat tak jadi masalah.

2 comments:

  1. wkslm dni. ha'ah. kakchik ada juga jual beg yg bentuknya hampir sama dgn yg dlm gambar tu cuma takde bunga.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails