Followers

15.1.11

Nuffnang bercadang nak buat gathering di Kelantan!

Assalamualaikum dan selamat pagi semua.

Pagi ni selepas selesai kakchik uruska program Read Aloud (akan cerita kemudian) kakchik ambil masa sebentar untuk cek email. Huhu, ada email dari Nuffnang dan intipatinya macam Nuffnang nak buat gathering di Kelantan sebab belum pernha buat lagi kat sini.


Wah... macam berita baik je kan. Sebelum ni kakchik tak pernah join event yang Nuffnang buat sebab kebanyakannya dibuat di KL. Ada yang menarik dan sesuai untuk disertai pun kakchik tak masuk sebab jauh dan memakan masa, belanja dan lain-lain. Takkanlah nak mohon cuti semata-mata nak join program Nuffnang kat KL kan?

Bagus juga kalau Nuffnang dapat organize program kat Kelantan ni. Anjurkan program yang sesuai dengan kami warga Kelantan. Personally kakchik tak suka kalau program tu dibuat di tempat tertutup dengan muzik yang membingitkan dan pergaulan yang terlalu bebas. Oleh kerana Nuffnangers ni dari pelbagai latar belakang agama dan bangsa dan di Kelantan pulak tu, jadi harap-harap pihak Nuffnang boleh buat yang sesuai dengan jiwa... jiwa kakchik la.

Salinan surat dari Nuffnang.

Anyway, kat atas tu salinan surat yang dihantar dan kami kena jawab soalan survey. Mungkin pihak Nuffnang nak kumpul maklumat sama ada berbaloi atau tidak buat gathering kat Kelantan ni. Kalau buat yang sosial sangat kakchik memang tak akan hadir tapi jika dibuat di tempat awam dalam suasana yang terkawal, mungkin... mungkin kakchik akan ikut sama. Tengoklah macamana.

Allahua'lam.

No comments:

Post a Comment

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails