Followers

9.1.11

Berubah wajah untuk semangat baru

Assalamualaikum dan selamat pagi ceria untuk semua teman-teman tersayang.

Selamat bekerja untuk semua yang bekerja pada hari ni dan selamat bercuti hujung minggu untuk kawan-kawan yang cuti. Pagi-pagi ni kakchik cuma mahu ambil kesempatan sebelum ke pejabat untuk maklumkan yang blog Keluargaku Sayang berubah wajah sekali lagi. 

Kakchik menggunakan template blog yang baru kerana mencari kepuasan. Nak yang simple, ramah mata pembaca dan semestinya memuaskan hati pemiliknya ni. Mungkin yang baru ni akan bertahan lebih lama berbanding yang kakchik gunakan sebelum ni.

Harap-harap kalian selesa bertandang dan membaca di sini. Nak cuba kurangkan widget dan links yang ada tapi macam sayanglah pula hehe. Itupun dah banyak kakchik buang malam tadi. Nak bagi nampak lapang dan ringan sikit untuk blog download bila kakchik masuk.

Ok, selamat membaca dan mencuci mata. Kakchik mahu pergi kerja dulu. Wassalam.

10 comments:

  1. salam pagi chik...memang nampak themes ni sesuai dengan kakchik..nampak pro...suka2.. :)

    ReplyDelete
  2. salam
    th baru,rumah pun cat baru ya kak chik...
    akak pun nak buang sesetengah widget utk kurangkan berat blog..tp sayang la pulak kan...

    ReplyDelete
  3. wkslm dear cikmin. hehe, tenkiu... cikmin pun dah makin kenal chik.

    ReplyDelete
  4. wkslm kak kam. cat lambat kering kak sebab tu dah seminggu baru leh upload haha. hujan la skrg ni :)

    memang sayang juga widget yang ada tu tapi nak bagi blog ringan kenalah korbankan juga.

    ReplyDelete
  5. a'kum,
    na pun lebih suka wjh blog k.chik yg ni...rs lebih 'ringan' + cerah masa depan...:)

    ReplyDelete
  6. Salam.. Kakchik, apa khabar kak? Nur sihat.. baru je baik dari demam dan sakit tekak. Musim2 hujan ni.. Cantik template baru Kakchik ni, memang nampak kemas dan teratur. Nur memang teringin juga nak make-over blog & nak bagi ringan.. cuma belum berkesempatan. Mungkin tunggu cuti sek yg akan dtg. Teruskan berkarya!

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum kakchik
    semoga templates baru ni
    semakin menceriakan hidup saya juga,
    selamat bekerjaya kakchik.
    Bicara Hati IBu

    ReplyDelete
  8. wkslm na. terima kasih. hehe, makin ke'tua' na nak simple kan segala-galanya.

    ReplyDelete
  9. Wkslm Nur. Kakchik alhamdulillah sihat. Syukur rasanya bila tau Nur sudah sihat. Pasal template tu trm ksh. Puas juga mencari yg simple ni. Semoga Nur pun ada peluang ubahsuai blog Nur nanti.

    ReplyDelete
  10. wa'alaikummussalam masyitah. insyaallah. kakchik akan cuba menulis sebaik-baiknya.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails