Followers

15.1.11

Koleksi Pertama Beg Tangan Dilancarkan Hari Ni

Assalamualaikum dan selamat petang semua.

Sekadar nak maklumkan yang blogshop kakchik yang menjual abaya tu, ABAYA ELEGAN hari ni telah pun melancarkan KOLEKSI BEG FARLISEY 2011. Jemputlah tengok ya. Manalah tahu kot-kot ada yang berkenan di hati lagipun harganya berpatutan, antara RM25 - RM150 dari beg duit hinggalah kepada beg tangan yang bersaiz besar.

Antara contoh beg yang kakchik jual.

Macam-macam design ada, warna pun bermacam jenis. Comel-comel pulak tu. Semuanya dibuat dari kulit sintetik dan diimport dari negara jiran, Indonesia. Kakchik dah order 2 untuk kakchik review tapi masih belum sampai. Insyaallah hari ni sampai di KL, mungkin sehari dua lagi sampailah ke tangan kakchik.

Bila dah sampai nanti kakchik pasti akan buat review macam yang biasa kakchik buat untuk abaya dan buku. Insyaallah beg-beg yang kakchik promo ni adalah dari kualiti yang bagus jahitan, bahan sintetiknya dan rekaannya. 

Tak nak cakap panjang, elok kalian lihat sendiri ya. Jemput ke: 


Bagi peminat beg sandang, koleksi ini juga akan datang tidak lama lagi. Gambar sudah ada cuma belum dimasukkan dalam blog je. Selalu-selalulah menjenguk blogshop Abaya Elegan ya.

Wassalam.

6 comments:

  1. cantik koleksi tu...tahniah cz maju setapak lg.

    ReplyDelete
  2. wah bestnye kak chik! ;)..lawa2!

    ReplyDelete
  3. salam kkchik..

    Farlisey coll. ni kwn Hanie punye ... dia import dr indon..mmg rajen wat biz dia tu ...

    tahniah kkchik

    ReplyDelete
  4. terima kasih kak nza. Bila nak order satu kak? hehe

    ReplyDelete
  5. catlina, kakchik baru mula sbg dropshipper jah, tak mampu lagi nak beli stok. memang geram la tengok beg lawa2 ni.

    ReplyDelete
  6. wkslm hanie. safiyah tu kawan hanie ya? mmg betul beg import dari indon. kakchik sudi nak promo ni pu sb tengok begnya berkualiti. kakchik ni cerewet hehe. sebab tu kalau dah yakin barangnya bagus, memang cepat je nak join sekali. dah la minat beg tangan.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails