Followers

27.1.11

Santai: Rasa nak tukar telefon.

Sumber: Amazingnara.com

Yang mana satu ya?

2 comments:

  1. kalau orang bisnes, dan tak banyak guna apps, blackerry sangat bagus. Saya baru sahaja beli blackberry, Alhamdulillah banyak membantu jika saya keluar rumah.

    Cuma apps sikit, tapi saya memang tak berapa guna apps sangat pun. Sekarang pun ada waktu solat, facebook twitter, browser, email client dan boleh buka dokumen .doc, xls dan ppt sahaja.

    Mungkin belum explore habis habisan tapi itu cukup lah sekadar sekarang.

    OH, kamera untuk bold pun bagus boleh ambil gambar dengan cantik especially ambil gambar produk.

    ReplyDelete
  2. terima kasih banyak wawa. wah... dah ada bb baru. kakchik pun macam wawa juga, takde dok guna pun apps yg banyak2 tu. menarik bunyinya. ingat nak tukar dah hp yg ada ni sebab nak kurangkan bw laptop yg berat ni.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails