Followers

25.11.08

MEREKA SUNGGUH JAHAT!

Diterima dari email pagi tadi. KakChik upload kat sini dengan mengedit ejaan perkataan yang salah. Yang selebihnya ialah ayat-ayat asal dari pengirim email. Apa tindakan kita selepas ini? TEPUK DADA TANYALAH IMAN masing-masing.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Boikot, jangan tak boikot demi kesucian Agama Islam dan Nabi kita Muhammad S.A.W.

Bagi sesiapa yang ada connection dengan Kementerian Perdagangan, minta usahakan untuk menyekat Barangan Lego dari diimport dan dijual di negara kita Malaysia .

Kalau boleh sebarkan ke negara Islam seluruh dunia untuk menyekat sikap biadab ini..


Kawan-kawan sekelian,

Inilah satu-satunya contoh e-mail yang seharusnya kita 'on the spot' forward kan kat saudara-saudara seMuslim kita. Ianya tidak mengandungi unsur-unsur fitnah untuk menjatuhkan sebarang individu atau sesuatu organisasi.

Kita semuanya sudah maklum betapa kerasnya permusuhan kerajaan Denmark
terhadap Islam. Khasnya dalam kontek memperlekehkan junjungan besar Nabi Muhammad SAW, seorang manusia yang termulia, diberi kitab termulia, dalam
bahasa termulia, di tanah termulia di muka bumi.

Benarlah Kalamullah "wa la
n tar dha ankal yahudu wa laan nasaara hatta tattabia millahum"

!!!STOP BUYING LEGO PRODUCT!!!


Allahu Akbar!!!!!
Takbir! Takbir! Takbir!!!!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Assalamualaikum,


Gambar asal telah diedit oleh KakChik kerana terlalu lucah.

Refer to the latest Lego collection recently launched in Denmark , I wish we could start thinking about that. Please inform our Malaysian Muslim to stop buying and boycott all lego products.

Ya Allah! Selamatkanlah Umat Islam di seluruh dunia ini.

Betulkan niat dalam melakukan sesuatu kerana Allah S.W..T

2 comments:

  1. Teruk benar islam diejek sekarang ni..Kalau kita tak rasa geram dan marah..entah la..

    ReplyDelete
  2. Chik pun memang rasa geram sangat kat diorang ni. Teringat dah banyak juga beli produk Lego sebelum ni. Bagi hadiah kat anak-anak sedara pulak tu. Ya Allah, mohon diberi taufik hidayah untuk orang-orang yang menghina Islam. Jika mereka enggan juga, mohon dilaknat mereka dunia & akhirat.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails