Followers

12.11.08

The Last TAG That I'm Cooperating

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuhu.

Terlebih dulu nak ucapkan terima kasih kat semua teman-teman yang telah meng'tag' KakChik mungkin untuk lebih mengenali diri ini berdasarkan jawapan dari tag tersebut. KakChik menghargai tujuan tersebut. Rasanya tag tersebut telah makin mendekatkan kita walaupun hakikatnya yang berperanan hanyalah skrin laptop/pc di hadapan masing-masing. Moga-moga ukhuwah kita terjalin bukan sekadar untuk suka-suka tapi kerana kita yakin menjalinkan silaturrahim itu suruhan agama.

Semalam Farah telah memanjangkan satu tag kepada KakChik yang mana kali ni kena ada 'action' sikit dan kena 'snap' gambar. Jadi... mari kita tengok apa arahannya.

RULES:

1) Take a recent picture of yourself or take a picture of yourself right NOW!.

2) DON'T change your clothes, DON'T fix your hair... Just take a picture.

3) Post that picture with NO editing.

4) Post these instruction with your picture.

5) Tag 10 people to do this.

Baiklah... KakChik cubalah jawab ya. Oleh kerana semalam ada membawa Ameerah (Kakak) bersama ke Zahra' ni maka dalam gambar pun ada kami berdualah. Kakak tu mesti nak tolong 'snap' gambar bila dia nampak kamera.

JAWAPANNYA:

1. So... inilah dia, 'my recent picture'.


2. Tak tukar apa-apapun dan tak payah nak 'fix my hair' sebab semuanya dah bertutup. Semua dah tau kan KakChik ni ber'niqab' jadi... masih begini.

3. Gambar tak payah edit pun... ok lah Farah kan?

4. Jawapannya ada kat atas tu.

5. Nak kena tag 10 orang? Isyh, tak mampu KakChik nak lakukannya. Farah... tak apa ya kalau KakChik tak tag orang lain sebab kawan-kawan KakChik ramai yang 'busy' dan ramai juga yang dah kena tag yang sama. Tapi jika ada antara kawan-kawan yang nak mencuba, silakan...

Wassalam.

2 comments:

  1. yeyeyey!!! hehe... terima kasih kakChik.. sayang KakChik!! mmuahhh.. mmuahhh.. mmuahhh...

    ReplyDelete
  2. alahai... habis dah basah ni di'mmuahh mmuahh' dek farah...

    happy sungguh dia bila kakchik dah balas tag ya

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails