Followers

24.11.08

7 Award Sekaligus!

Kadang-kadang kakchik terasa pelik dan ajaib. Dunia blog ni memang telah banyak membantu kakchik menambah rakan taulan. Walaupun hanya melihat melalui gambar-gambar di blog masing-masing, tapi persahabatan tetap terjalin dengan baik. Mungkin kerana tutur kata melalui tulisan ini lebih bermakna dalam pertalian maya ini.

Hari ni kakchik bertuah lagi. Seorang kawan yang kakchik kenali selepas membeli 'bookmark' dari kedai mayanya telah menghadiahkan 7 'award' untuk kakchik. Subhanallah... banyak tu. Di sini kakchik nak ucapkan terima kasih kepada Sha of Sha's Love & Passion yang menghadiahkan 7 'award' di bawah.








Oleh kerana 'award2' ni juga mempunyai maknanya tersendiri, kakchik juga ingin orang lain merasainya. KakChik nak hadiahkan kepada semua teman-teman yang rajin menulis atau mengemaskini blog masing-masing sekurang-kurangnya seminggu sekali dan sangat menghargai persahabatan. Haaa... kalau rasa-rasa termasuk dalam kategori ni silakan terima 'award' ni.

Terima kasih SHA!

7 comments:

  1. wah, banyaknya award kakchik!
    sukanya! :p

    -NaiLoFaR a.k.a. nuha

    ReplyDelete
  2. cantik award tu,,saya pun teringin nak bagi award kat kak chik tp saya takdelah gambar2 yg cantik camtu...anggaplah award tu pun dari saya boleh? Eee, tak malunya..

    teruskan menulis untuk mendapatkan redha ALLAH..
    Sama-samalah kita mengharapkan award dari ALLAH pula...ya, di akhirat kelak

    ReplyDelete
  3. nuha,
    kakchik pun terkedu juga bila ada kwan nak hadiahkan sebegini banyak award.
    tapi hati berbunga juga dan terasa makin dekat dengan pemberinya.
    kakchik pun nak hadiahkan award ni untuk nuha kerana rajin menulis.
    terima ya.

    ReplyDelete
  4. wah..banyaknye award k.chik dpt..hehehe

    ReplyDelete
  5. erk..
    terkedu sat saya dibuatnya..
    sy tak rajin sgt nk update blog tu..hehe :)

    ReplyDelete
  6. uhuhu.. ni ke adiah tuk farah yg KakChik pesan suh amek 2? ish... nak bagi yg mane kat farah? mmm... xkan sume kot.. :)

    ReplyDelete
  7. zara, nuha dan farah

    sila terima dan ambik bawa balik semua 7 award ni.
    orang memberi kakchik terima tapi biarlah orang lain juga merasa.

    tak gitu?

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails