Followers

18.11.08

For Cats & Dogs Lovers

Assalamualaikum semua & selamat malam bagi yang bukan Muslim tu.

Tadi kakchik saja je jalan-jalan 'blog jumping' mencari maklumat pasal 'creativity' dan sudah tentulah terjumpa dengan macam-macam blog dan pelbagai jenis gambar, tapi ada satu blog ni, kakchik rasa sangat unik sebab pemiliknya meletakkan pelbagai gambar yang menarik yang diperolehi dari e-mail dan juga internet. Blog orang putih ni...

Ok, kita tengok gambarnya...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

For cats lovers - Nak tak kalau ada kucing macam ni? Kreatif dan 'canggih' je diorang ni. Macam-macam yang mereka inovasikan sampai kucing pun terima tempiasnya. Hahahah.... kelakar + kiut + comel + kreatif + etc. jadilah macam kat bawah ni:


En. Clown tu pakai apa panjang sangat kat atas kepala tu?

Argh!!! Terkejut dibuatnya... ooo... patut le, omputih cat kucing dia untuk perayaan haloween mereka. Dicatnya Mr. Cat sampai jadi jerangkung! Kesian...

Ala... comelnya yang ni...

Besarnya ikan...


Mr. Chief of Red Indian Cats... sedang bersemayam di singgahsananya...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

For dogs lovers - tengoklah tu... omputih ni macam-macam kerenahnya. Anjing dia pun disoleknya dengan kostum macam-macam. Isyh! Isyh! Isyh! Kelakar melihat gelagat mereka.

Mrs. Doggy nak kemas rumah ke atau nak main pom-pom ni?


Eh, ni zirafah ke... apa ni? Sekali tengok nampak macam zirafah, dua kali tengok... kenapa pendek je?

Yang ni cute tak? KakChik minta maaf, KakChik bukan berani sangat dengan anjing ni tapi gambar memang 'cute' lah ...


La.... ingatkan sosej tadi... rupanya HOT DOG!

All credit goes to Splendid Pictures Around The Net

Yours,


5 comments:

  1. Alalal...comeinyaa...
    haha..kreatif btol la manusia2 skang..
    tapi kesian la binatang2 tu...
    yg kna pakai cstume tu yg xtahan..panas..hehe..

    ReplyDelete
  2. Teja,
    manusia ni memang pelbagai kerenah untuk sama-sama kita ambil iktibar dan tauladan.

    ReplyDelete
  3. Cmel tapi kesian pun ada...
    masa awal2 dtg aussie dulu payah nak terang kat anak2 pasal takblh pegang anjing...yelah kat sini anjing tu mcm kucing je..kan...manja dan comel...

    ReplyDelete
  4. Suzi,
    pasal anjing tu yang kakchik tau boleh pegang, tak haram cuma kena samak sebab najis mughallazah.

    Ada kawan kakchik lebih tahu pasal ni, cuba Suzi ke blog dia di : http://kittun.blogspot.com/

    kakchik pun macam Suzi juga sblm ni.

    ReplyDelete
  5. Oh comel tu mmg comel tapi mcm seksa binatang je..cian pulok huhu

    omputih nie mmg dah takde keja..kreatif menda lain lagi bagus uhu..cam tattoo pun ada tp tatu binatang..

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails