Followers

3.11.08

Especially for you...

Assalamualaikum dan ceria-ceria selalu :) :) :)

Hari ni KakChik ada 'tribute' khas untuk rakan-rakan blogger yang namanya ada di bawah sana. Walaupun ada yang KakChik dah kenal lama dan ada yang baru kenal... tapi dunia KakChik dari sehari ke sehari semakin luas dan ceria rasanya selepas menjalin ukhuwwah di alam maya ini.

Inilah hadiah KakChik yang tak seberapa...

Terima kasih kepada sahabat online yang sudi sembang-sembang dengan KakChik walaupun ada yang KakChik tak kenal pun rupa parasnya tapi dari penulisannya KakChik yakin mereka jujur dalam berkawan. Harap-harapnya gitulah... sebab kat sini banyak hal peribadi KakChik kongsikan bersama... hehehe.

Okay, dah nak pergi kerja dah ni... orang-orangnya ialah:

kaknor, ni'mah, ady, kin, adah, zaki, syam, najwa, etik, kaktirana, kaktie, azza, luth, nikha, wfaiziah, nahwanNur, ustz-eng'r, najah, muhdnurhidayat ... aaaa... sila rujuk di senarai My Friend's Blog dan My Online Buddies (Blogspot) dan Contacts (MP) yek, Cik Abe dah panggil da...

Jumpa lagi ...

6 comments:

  1. aik kak chik, awal2 pagi dah bagi hadiah untuk orang....moga kak cik sentiasa dimurahkan rezeki.... :).

    ReplyDelete
  2. opps...nak ucap time kasih sebenarnya... saya nak gantung hadiah kak chik ni kat umah saya ya!! :).

    ReplyDelete
  3. Oh! Ada utk kak tie rupanya..Kita baru je kenal..terima kasihlah ekk. Nanti tie tepek kat slide tuh!

    ReplyDelete
  4. kin - hadiah untuk orang yang disukai apa salahnya kan? kita memberi orang menerima, sama-sama gumbira la la la...

    kak tie - baru kenal tapi kakchik rasa macam dah lama... itulah sebabnya rasa kata-kata KG tu sesuai sangat...

    ReplyDelete
  5. Laaahai..hari ni baru perasan, ada hadiah dari chik rupanya. Maaf la Chik, kak tirana sibuk sikit minggu ni..tak dapat lawat blog teman2 satu persatu...InsyaAllah kak tirana amik hadiah ni..terimakasih ye..

    ReplyDelete
  6. kak tirana - chik dah agak mungkin akak sibuk tambah2 skrg musim exam anak2 kan? semoga hadiah itu menambah eratkan ukhuwah kita.

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails