Followers

2.11.08

Good Luck!

Assalamualaikum semua terutama kat teman-teman yang akan menghadapi peperiksaan akhir tu dan anak-anak rakan blogger yang sedang 'exam'.

KakChik nak ambil peluang ni untuk ucapkan:


Pixel Code Graphics



Semoga usaha kita belajar akan membuahkan hasil yang cemerlang. Insya-Allah.

KakChik pun akan 'exam' bermula 27 Nov nanti. Sekarang ni musim hantar 'assignment' dan menelaah mana yang patut.

Tapi KakChik ni mana boleh tinggal benda blog ni... entah-entah minggu 'exam' pun masih dok curi peluang 'blogging'... risau juga.

9 comments:

  1. OOoo...Kakchik ada exam ke?? masih study ke?? He he ..banyak soal lak..apa2 pun good luck utk semua!!

    ReplyDelete
  2. masih tgh gila bayang dgn blog yer...heheheh...

    ReplyDelete
  3. kak tie - memang sdg studi, saja suka2 nak belajar lagi tambah ilmu pasal kanak2. tima kasih le kak tie, tlg doa biar kakchik dapat A semua subjek ya.

    ReplyDelete
  4. kin - sejak kenal blog ni susah sungguh nak berenti, dah addicted kot... :)

    kakchik belum jadi cikgu la kin...

    ReplyDelete
  5. salaam...

    kakcik, saya pon ada ujian lisan ni, penin kpala menghapal.

    doakan saya, yerk!

    ReplyDelete
  6. Sdr bumilangit - jangan fening... bertenang... tarik nafas panjang-panjang, kemudian hela perlahan-lahan (ulang bbrp kali). insya-Allah fening akan hilang..

    moga-moga kita sama2 berjaya. Allah tidak akan mengubah nasib kita kecuali kita berusaha sungguh-sungguh. Selamat Berjaya!

    ReplyDelete
  7. eh, komen yg cikgu tuh pasal apa ada kat sini? saya komen kat blog org lain tuh! **konpius!!** ehee...sori kak chik...tersalah masuk komen tuh!

    ReplyDelete
  8. kin - a^a kakchik pun terfikir juga tu, sb rasa2 dah bagitau kin sblm pasal smbg belajar tu

    ReplyDelete

Kakchik ucapkan terima kasih banyak sebab teman-teman sudi memberi komen. Insyaallah kakchik akan membalasnya secepat mungkin.

Related Posts with Thumbnails